logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Άσος και... γκολ στη Βαρκελώνη!
 29/4/2024

Για την Πριμέρα της Ισπανίας, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Βαλένθια σε μια αναμέτρηση όπου οι “μπλαουγκράνα” έχουν τον πρώτο λόγο. Επικίνδυνη πάντως η Βαλένθια που μπορεί να συνεισφέρει σε ένα παιχνίδι με πολλά τέρματα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ
Βράζουν στην Μπαρτσελόνα για το γκολ του Γιαμάλ που δεν μέτρησε, αφού στο VAR δεν ξεκαθαρίστηκε αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή, στο ντέρμπι με την Ρεάλ, ωστόσο είχε περάσει τη γραμμή. Ο πρόεδρος Λαπόρτα συμφώνησε με τον Τσάβι να μείνει τελικά στον πάγκο και την επόμενη σεζόν, παρά την προπονητολογία και τις παραιτήσεις του, ενώ υπάρχει γκρίνια γι’ αυτό στο εσωτερικό της με μέλη της διοίκησης να τόνισαν πως θα παραιτηθούν. Μόλις σε ένα από τα 5 τελευταία εντός δέχθηκε γκολ. Τραυματίες οι σημαντικοί Γκάβι (χαφ), Μπαλντέ (αμυντικός), Ντε Γιονγκ (μέσος).

Γκέλα ολκής για την Βαλένθια με την ήττα από την Μπέτις για να «πέσει» από την 7η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο με την μάχη να μαίνεται. Η ομάδα του Μπαράχα έχασε ένα σερί με δύο νίκες ενώ με under έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία στο πρωτάθλημα. Με νίκες με σκορ 1-0 έβγαλε τα δύο τελευταία εκτός ενώ προηγήθηκαν τρεις ήττες όπου δεν σκόραρε. Τραυματίες οι καλοί αμυντικοί Ντιακαμπί, Γκαγιά. Αναμένεται να γυρίσει ο καλός επιθετικός Γιάρεμτσουκ.

Εκτίμηση: 1+Over





Βαθμολογία 2023-24