logo as
   [590] ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΣΟ ΝΤΕ ΑΛΜΑΓΚΡΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΛΑΝΟΥΣ 1-1  [591] ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ - ΚΟΚΙΜΠΟ ΟΥΝΙΔΟ 1-3  
 
 
 
 
 
 
 

Μην χάσετε «ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΠΟΡ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»!
 30/4/2024

Οσο η σεζόν οδεύει προς το τέλος της τόσο το κουπόνι παίρνει… φωτιά, καθώς το πρόγραμμα του τριημέρου πραγματικά είναι σπουδαίο. Αρχικά με τους πρώτους ημιτελικούς στο Τσάμπιονς Λιγκ, απόψε Μ. Τρίτη η Μπάγερν Μονάχου θα υποδεχτεί την Ρεάλ Μαδρίτης ενώ την Μ. Τετάρτη θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους η Ντόρτμουντ με την Παρί Σεν Ζερμέν (οι ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 7 και 8 Μαϊου).

Τη σκυτάλη θα πάρουν την Πέμπτη το Γιουρόπα και το Κόνφερενς Λιγκ. Στο Γιουρόπα Λιγκ, τα ζευγάρια Ρόμα-Λεβερκούζεν και Μαρσέιγ-Αταλάντα υπόσχονται αμφίρροπες μάχες ενώ στο Κόνφερενς Λιγκ υπάρχει πολύ μεγάλο ελληνικό ενδιαφέρον.

Ο Ολυμπιακός έκανε την υπέρβαση αποκλείοντας την Φενέρμπαχτσε και πλέον ετοιμάζεται για τον «καυτό» πρώτο ημιτελικό με αντίπαλο την Αστον Βίλα, στο Μπέρμιγχαμ όπου οι Πειραιώτες καλούνται να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να διατηρήσουν ζωντανό το όνειρο για πρόκριση στον τελικό. Στον άλλο ημιτελικό της διοργάνωσης θα αναμετρηθούν η Φιορεντίνα με την Βικτόρια Πλζεν. Οι ρεβάνς των ημιτελικών σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ έχουν οριστεί για την επόμενη Πέμπτη, πλην του Κλαμπ Μπριζ-Φιορεντίνα (θα διεξαχθεί την Τετάρτη 8 Μαϊου).

Δράση βεβαίως υπάρχει και σε ορισμένα πρωταθλήματα, κυρίως σε Β΄ Ιταλίας, Ιαπωνία, Νότια Κορέα, στην Πρέμιερ Λιγκ υπάρχει λονδρέζικο ντέρμπι Τσέλσι - Τότεναμ ενώ στην Τσάμπιονσιπ το σημαντικό (για τους φιλοξενούμενους) ματς Κόβεντρι-Ιπσουϊτς. Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει φυσικά στους διάφορους τελικούς κυπέλλων. Συγκεκριμένα, η Μάλμε θα υποδεχτεί στην φυσική της έδρα την Τζουργκάρντεν, ενώ σε ουδέτερα γήπεδα θα διεξαχθούν τα Ρουζομπέροκ - Σπαρτάκ Τρνάβα και Στουρμ Γκρατς - Ραπίντ Βιέννης. Παράλληλα, συνεχίζονται οι αγώνες μπαράζ των «μικρών» αγγλικών κατηγοριών. Η μπάλα.. κυλάει και στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, όπου θα διεξαχθούν οι ρεβάνς στην ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ Βορείου/Κεντρικής Αμερικής και αρκετά ματς από τον τρίτο γύρο του κυπέλλου Βραζιλίας.

Στην Ευρωλίγκα συνεχίζονται τα πολύ ενδιαφέροντα πλέι οφ. Απόψε ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στο (ουδέτερο) Βελιγράδι την Μακάμπι Τελ Αβίβ αποσκοπώντας στο να πάρει προβάδισμα στη σειρά (που βρίσκεται στο 1-1), ίδιο στόχο έχει και ο Ολυμπιακός που υποδέχεται στο ΣΕΦ την Μπαρτσελόνα. Την Τετάρτη, θα διεξαχθούν τα τρίτα παιχνίδια στα ζευγάρια Φενέρμπαχτσε – Μονακό (1-1 η σειρά) και Μπασκόνια-Ρεάλ Μαδρίτης (2-0 προηγείται η Ρεάλ). Θυμίζουμε ότι σε κάθε ζευγάρι η πρόκριση για το φάιναλ φορ του Βερολίνου κρίνεται στις τρεις νίκες.