logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

ΜΗΝ (ΞΕ)ΧΑΣΕΤΕ “ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ”
 2/5/2024

Κορυφώνεται το ενδιαφέρον στα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που οδεύουν προς την ολοκλήρωση τους, με το κουπόνι του ΟΠΑΠ να περιλαμβάνει 517 ματς για το τετραήμερο 2-5 Μαϊου. Βεβαίως δεν υπάρχει εγχώρια δράση λόγω του Πάσχα, όμως στις μεγάλες ευρωπαϊκές λίγκες η μπάλα κυλάει κανονικά.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, Αρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζουν χέρι-χέρι την μάχη για την κατάκτηση του τίτλου, με τους Λονδρέζους να υποδέχονται αυτό το Σάββατο την Μπόρνμουθ ενώ η Μάντσεστερ Σίτι την Γουλβς. Μεγάλο είναι και το ενδιαφέρον στη μάχη αποφυγής του υποβιβασμού, με τις αναμετρήσεις Λούτον-Εβερτον, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Νότιγχαμ και Μπέρνλι-Νιούκαστλ να είναι εξαιρετικής σημασίας.

Στην Πριμέρα, η Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας ουσιαστικά εξασφαλίσει το πρωτάθλημα υποδέχεται την Κάντιθ, ενώ το Χιρόνα-Μπαρτσελόνα θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα που θα τερματίσει στη δεύτερη θέση πίσω από την «βασίλισσα». Τα άλλα ματς της αγωνιστικής είναι τα εξής: Χετάφε-Αθλέτικ Μπιλμπάο, Σοσιεδάδ-Λας Πάλμας, Ρεάλ Μαδρίτης-Κάντιθ, Μαγιόρκα-Ατλέτικο Μαδρίτης, Οσασούνα-Μπέτις, Θέλτα-Βιγιαρεάλ, Βαλένθια-Αλαβές, Ράγιο Βαγιεκάνο-Αλμερία και Σεβίλλη-Γρανάδα.

Στο Καμπιονάτο, τα περισσότερα φώτα στρέφονται από την διεκδίκηση της πέμπτης θέσης που «άνοιξε» για το Τσάμπιονς Λιγκ και την οποία διεκδικούν κυρίως η Ρόμα και η Αταλάντα ενώ «σφαγή» για την αποφυγή μίας θέσης που οδηγεί στην δεύτερη κατηγορία. Το πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής: Τορίνο-Μπολόνια, Μόντσα-Λάτσιο, Σασουόλο-Ιντερ, Κάλιαρι-Λέτσε, Εμπολι-Φροζινόνε, Βερόνα-Φιορεντίνα, Μίλαν-Τζένοα, Ρόμα-Γιουβέντους, Σαλερνιτάνα-Αταλάντα, Ουντινέζε-Νάπολι.

Στην Ευρωλίγκα, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δίνουν απόψε Πέμπτη τα τέταρτα ματς των πλέι οφ απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Μακάμπι Τελ Αβίβ αντίστοιχα, με τις δύο ελληνικές ομάδες να υπολείπονται με 2-1 στις νίκες. Ενώ την Παρασκευή θα διεξαχθούν τα τέταρτα ματς στην σειρά της Φενέρμπαχτσε με την Μονακό και της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπασκόνια (αν χρειαστεί).