logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Αποδόσεις για κατάκτηση του Conference!
 5/5/2024

Αλλαγή δεδομένων σε ό, τι αφορά τις στοιχηματικές αποδόσεις έπειτα από την διεξαγωγή των πρώτων ημιτελικών αγώνων στο Conference League. Κυρίως το σπουδαίο διπλό του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα ήταν αυτό που άλλαξε και τη σειρά των φαβορί για την κατάκτηση της Κούπας στην «Αγιά Σοφιά».

Η Άστον Βίλα από επικρατέστερη που δινόταν πριν το βράδι της Μεγάλης Πέμπτης, υποχώρησε στην τρίτη θέση με τον μέσο όρο αποδόσεων να κινείται πλέον στο 5,00. Θυμόμαστε βέβαια πως στο ματς του «Βίλα Παρκ» οι «χωριάτες» δίνονταν ακλόνητο φαβορί στα όρια του 1.35 αλλά ο Ολυμπιακός σόκαρε αυτούς και μαζί όλο την ποδοσφαιρική Ευρώπη.

Πλέον, ο Ολυμπιακός είναι ο δεύτερος επικρατέστερος για να κατακτήσει το Κόνφερενς σε απόδοση που αγγίζει το 2.85. Τέταρτη στις αρχικές εκτιμήσεις η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αλλά πλέον λογίζεται βασικός διεκδικητής του τροπαίου. Προσέχουμε, ωστόσο, πως και για την ρεβάνς στο Καραϊσκάκη, η Άστον Βίλα δίνεται φαβορί νίκης με το διπλό της να πληρώνει γύρω στο 1.85 και τον άσο του Ολυμπιακού να εκτινάσσεται στα 4.20.

Η επικρατέστερη σύμφωνα με τους «μπουκ» για την κατάκτηση τη διοργάνωσης είναι πλέον η Φιορεντίνα. Μπορεί να νίκησε μόνο 3-2 την Κλαμπ Μπριζ, αλλά η εικόνα των δύο ομάδων στην Φλωρεντία με τους βιόλα να καταγράφουν 30 τελικές προσπάθειες πείθει τις στοιχηματικές εταιρίες πως αυτί θα φθάσουν μέχρι τέλους και το ενδεχόμενο αυτό πληρώνει μόνο 2.35.

Τις λιγότερες πιθανότητες για να πάρει το φετινό Κόνφερενς συγκεντρώνει πλέον η Κλαμπ Μπριζ, Αρχικά ήταν τρίτη και πλέον υποχώρησε στην τέταρτη θέση αν και θεωρητικά έχει να υπερκαλύψει ήττα μόλις ενός γκολ. Όσοι έχουν την έμπνευση πως οι Βέλγοι θα κάνουν την ανατροπή στα προγνωστικά και να κατακτήσουν το τρόπαιο θα πληρωθούν περίπου 7,25 φορές το ποντάρισμα τους.