logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Αποδείξεις για την Στουτγκάρδη
 4/5/2024

Η Στουτγκάρδη υποδέχεται την Μπάγερν, με τους γηπεδούχους να θέλουν να αποδείξουν ότι άξια βρίσκονται στις τρεις πρώτες θέσεις. Με το μυαλό στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπάγερν.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ – ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.
Η Στουτγκάρδη ήταν εξαιρετική στο Λέβερκουζεν και λίγο έλειψε να την κερδίσει αλλά τελικά έμεινε στην ισοπαλία. Θέλει μια νίκη για να σφραγίσει παρουσία στο Champions League. Εντός η ομάδα του Ζεμπάστιαν Χένες είναι αήττητη δέκα αγώνες (7/3/0) ενώ έχει σκοράρει και στους δεκαεννέα από την ημέρα που ανέλαβε ο κόουτς (12/6/1). Τιμωρημένοι ο μπακ Μίτελστεντ (29 ματς/2 γκολ/4 ασίστ) και ο μέσος Μιγιό (29 ματς/5 γκολ/5 ασίστ). Τραυματίες οι αμυντικοί Ζαγκαντού (19 ματς/1 γκολ), Βάγκνομαν (18 ματς/2 γκολ/2 ασίστ).

Η Μπάγερν Μονάχου δεν εντυπωσίασε στον αγώνα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης αλλά πήρε δίκαια τη νίκη με αποτελεσματικό τον Χάρι Κέιν. Ο κόουτς Τούχελ προστάτευσε αρκετούς παίκτες καθώς ακολούθησε ο πρώτος ημιτελικός με την Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League που έληξε ισόπαλος 2-2. Μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες σκοράροντας μέσο όρο τρεις φορές. Τραυματίες οι μέσο-επιθετικοί Κομάν (17 ματς/3 γκολ/3 ασίστ) και ο μπακ Μποέ (2 ματς). Σίγουρα θα δουν ανάσες σε παίκτες ενόψει του δεύτερου αγώνα στο Μπερναμπέου.

Εκτίμηση: 1Χ+Over





Βαθμολογία 2023-24