logo as
   [187] ΤΣΕΣΠΑΚΟΥΣΑΤΣΟΥ - ΙΒΑΚΙ 0-1  [184] ΜΙΤΟ - ΤΡΙΝΙΤΑ ΟΙΤΑ 1-1  
 
 
 
 
 
 
 

Μάχη για την 2η θέση
 4/5/2024

Για την 34η αγωνιστική στην Πριμέρα της Ισπανίας, η Χιρόνα φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα, σε μια μάχη με φόντο την δεύτερη θέση. Εξαιρετική πορεία για τους γηπεδούχους, πολύ καλή εικόνα στα εκτός έδρας οι «μπλαουγκράνα» που βρίσκουν περισσότερους χώρους για να σκοράρουν.

ΧΙΡΟΝΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Η Χιρόνα πήρε τη νίκη που ήθελε απέναντι στην Λας Πάλμας και με το +13 από την 5η Μπιλμπάο είναι μια ανάσα από την μαθηματική επιβεβαίωση της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ, για πρώτη φορά στην ιστορίας της, ενώ παίζει την 2η θέση με την Μπαρτσελόνα. Βέβαια δεν έχει πάρει ούτε βαθμό στα τρία εντός με την «Μπάρτσα» στο παρελθόν. Η ομάδα του Μίτσελ έχει μια ήττα φέτος εντός. Με over έβγαλε τα 4 τελευταία στην έδρα της. Τραυματίες οι Ρόκα (επιθετικός), Αρτέρο (μέσος), Χουάνπε (αμυντικός).

Με χατ τρικ του Λεβαντόφσκι η Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη κόντρα στην Βαλένθια, με τον Πολωνό να δηλώνει πως δεν θα φύγει το καλοκαίρι. Η ομάδα του Τσάβι έχει μόλις 2 ήττες στα τελευταία 15 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και πάει με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι της 2ης θέσης. Με νίκες έβγαλε τις 3 επισκέψεις της στην έδρα της Χιρόνα και χωρίς να δεχθεί γκολ. Τραυματίες οι σημαντικοί Γκάβι (χαφ), Μπαλντέ (αμυντικός), Ντε Γιονγκ (μέσος).

Εκτίμηση: Χ





Βαθμολογία 2023-24