logo as
   [494] ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΣΕΒΙΛΛΗ 2-0  [487] ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ - ΤΙΤΣΙ 71 4-1  [497] ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 0-1  [485] ΒΙΣ ΠΕΖΑΡΟ 1898 - ΡΕΚΑΝΑΝΤΕΖΕ ASD 2-2  [480] ΓΙΑΡΟ - ΡΚ-35 2-1  
 
 
 
 
 
 
 

Διπλό για Νιουκάστλ
 4/5/2024

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Νιουκάστλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπέρνλι με στόχο μια ακόμα νίκη που θα την διατηρήσει σε τροχιά… Ευρώπης.

ΜΠΕΡΝΛΙ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
Η Μπέρνλι, πήρε βαθμό στο Ολντ Τράφορντ και έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία οκτώ ματς, αλλά στα πέντε ήταν ισόπαλη (1-1 ή 2-2) και χρειάζεται νίκες. Η ομάδα του Βινσέντ Κομπανί έχει μόλις δύο ανέπαφες εστίες στη σεζόν, καθώς δέχεται γκολ σε 17 σερί αγώνες, αλλά βρίσκει πολύ πιο εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα πλέον, καθώς σκοράρει σε επτά από τα τελευταία οκτώ. Εκτός οι μπακ Αλ Νταχίλ, Μπέιερ, ο μέσος Ράμζι και οι επιθετικοί Ρέντμοντ, Κολεόσο.

Η Νιούκαστλ, επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις με Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και κυνηγά την έκτη θέση που οδηγεί σίγουρα στην Ευρώπη, έχοντας μόνο μία ήττα σε έξι αγωνιστικές. Η ομάδα του Έντι Χάου, εκτός έδρας, έχει μία ανέπαφη εστία σε 13 ταξίδια και μία ισοπαλία σε 11. Ο Ίσακ έφτασε τα 19 γκολ αλλά με μόνο πέντε εκτός. Εκτός ο τερματοφύλακας Πόουπ, οι μπακ Τάργκετ, Τρίπιερ, Λάσελς, Μπότμαν, οι μέσοι Μάιλι, Τονάλι, Γουίλοκ, Ζοέλιντον, αμφίβολος ο στόπερ Σερ και ο εξτρέμ Αλμιρόν.

Εκτίμηση: 2