logo as
   [248] ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ - WSG ΤΙΡΟΛ Final 3-1  [254] ΡΟΥΝΤΕΣ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ ΖΑΓΚΡΕΜΠ Final 3-3  [263] ΦΚ ΚΟΖΙΤΣΕ - ΖΕΜΠΛΙΝ ΜΙΧΑΛΟΒΤΣΕ Final 2-0  [269] ΚΑΤΟΒΙΤΣΕ - ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ 4-1  [249] ΜΠΛΑΟΥ ΒΑΙΣ ΛΙΝΤΣ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ Final 1-2  [266] ΜΛΑΝΤΑ ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ Final 0-5  [265] ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ - ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ Final 1-1  [251] ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ Β - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ Final 1-1  [247] ΑΛΤΑΧ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΛΟΥΣΤΕΝΑΟΥ Final 2-2  
 
 
 
 
 
 
 

Παιχνίδι… απογοητευμένων!
 5/5/2024

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Λίβερπουλ, υποδέχεται την Τότεναμ σε μια αναμέτρηση που και από τις δυο πλευρές υπάρχει απογοήτευση λόγω των τελευταίων ανεπιτυχών αποτελεσμάτων. Απομακρύνθηκε το πρωτάθλημα και η 4αδα για Λίβερπουλ και Τότεναμ, αντίστοιχα.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΤΟΤΕΝΑΜ
Η Λίβερπουλ έχει μία νίκη σε πέντε αγώνες και πλέον το μόνο που θέλει είναι να σφραγίσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το κλίμα δεν είναι το καλύτερο στα τελευταία ματς του Γιούργκεν Κλοπ, που είχε δημόσια διαμάχη με τον αρχισκόρερ Σαλάχ. Δέχτηκε γκολ για όγδοο σερί παιχνίδι και έχει μία 1 ανέπαφη εστία σε 13 αγωνιστικές. Τελευταία εντός έδρας ήττα από Τότεναμ, το 2011. Εκτός ο στόπερ Μάτιπ, ο μέσος Τιάγκο και ο επιθετικός Ζότα, αμφίβολος ο μπακ Μπράντλι.

Η Τότεναμ, προερχόταν από δύο σερί ήττες, πριν παίξει Μ. Πέμπτη με Τσέλσι, σε ματς που έκρινε πολλά για τη μάχη της τετράδας. Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου, συνεχίζει να έχει δύσκολο πρόγραμμα, καθώς μετά την έδρα της Λίβερπουλ, στην οποία έχει κακή προϊστορία, θα πάει και σε αυτή της Μάντσεστερ Σίτι. Πριν την Τσέλσι δεν είχε λευκή ισοπαλία 76 σερί ματς Πρέμιερ Λιγκ. Εκτός Φόρστερ (αναπλ., τερμ), Σέσενιον, Ουντότζι (μπακ), Σκιπ (μέσος) και Σόλομον (επιθετικός), αμφίβολος ο Βέρνερ (επιθετικός).

Εκτίμηση: Over+Goal





Βαθμολογία 2023-24