logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ανώτερη η Νάπολι!
 6/5/2024

Για το καμπιονάτο της Ιταλίας, η Νάπολι αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ουντινέζε, με μοναδικό στόχο την νίκη που θα την διατηρήσει σε τροχιά ευρωπαϊκών κυπέλλων. Από την άλλη, η Ουντινέζε παλεύει για την παραμονή της αλλά σίγουρα υπολείπεται ποιότητας των “παρτενοπέι”.

Ουντινέζε – Νάπολι
Η Ουντινέζε «αφόπλισε» την Μπολόνια στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε, ενώ έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 64', αλλά αυτό ήταν το χειρότερο διάστημα, ισοφαρίστηκε και λίγο έλειψε να χάσει (88'), αλλά στο 95' είχε δοκάρι. Πήρε βαθμό στο πλήρες ντεμπούτο του Φάμπιο Καναβάρο (οπαδός και άλλοτε παίκτης της Νάπολι) η ομάδα από το Ούντινε, θέλει περισσότερα. Τιμωρημένοι οι Πέρες (α. 33/0), Παγέρο (μ. 26/2), εκτός οι Ντεουλοφέου (ε.), Εμπός (α. 1/0), Λόβριτς (μ. 29/1, 3 ασίστ), Τοβάν (ε. 29/5, 3 ασίστ), δύσκολα ο Τζιανέτι (α. 7/1).

Η Νάπολι έπιασε κατά διαστήματα εξαιρετική απόδοση στο εντός έδρας ντέρμπι με τη Ρόμα, είχε ευκαιρίες για θρίαμβο, αλλά σπατάλησε πολλές ευκαιρίες, αμυντικά ήταν αδρανής και παρά το ότι έκανε την προσωρινή ανατροπή, στο παρά ένα δέχθηκε το 2-2. Μία νίκη σε επτά (1-4-2) για την ομάδα του Τσίτσιο Καλτσόνα, οι διοικούντες παλεύουν για την υπογραφή του τεχνικού Αντόνιο Κόντε (πρωταθλητής με Ιντερ, Γιούβε, Τσέλσι) και προκύπτει αισιοδοξία. Εκτός δράσης ο Ζιελίνσκι (μ. 28/3, 2 ασίστ), το παλεύει ο Γκολίνι (2ος τ. 7 συμ.).

Εκτίμηση: 2





Βαθμολογία 2023-24