logo as
   [415] ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ - ΒΑΑΛΒΑΙΚ 2-1  [417] ΑΛΜΕΡΕ ΣΙΤΙ - ΝΑΙΜΕΓΚΕΝ 1-4  [445] ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ - ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ 1-1  [427] ΜΙΝΑΤΖ - ΚΟΛΟΣ ΚΟΒΑΛΙΒΚΑ 3-2  [420] ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΕΞΕΛΣΙΟΡ 3-0  [452] ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ 1-0  [444] ΚΑΙΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ - ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ 1-0  [421] ΦΙΤΕΣΕ - ΑΓΙΑΞ 2-1  [429] ΡΟΥΚΧ ΒΙΝΙΚΙ - ΤΣΕΡΝΟΜΟΡΕΤΣ 2-0  
 
 
 
 
 
 
 

Μην χάσετε «ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΠΟΡ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»!
 7/5/2024

Οι «καυτές» ρεβάνς στα ημιτελικά Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ και Κόνφερενς Λιγκ κλέβουν φυσικά την παράσταση στο μεσοβδόμαδο πρόγραμμα. Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, απόψε Τρίτη η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Ντόρτμουντ, με τις δύο ομάδες να έχουν αφήσει ορθάνοιχτους λογαριασμούς μετά την επικράτηση της Ντόρτμουντ με 1-0 στην Βεστφαλία.

Αναμένεται πολύ μεγάλο παιχνίδι, όπως εξάλλου και την Τετάρτη όταν η Ρεάλ Μαδρίτης θα φιλοξενήσει την Μπάγερν στην ρεβάνς του 2-2 στο Μόναχο. Και στην ισπανική πρωτεύουσα θα πέσουν κορμιά, με μονομάχους δύο από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά μεγέθη.

Στο Γιουρόπα Λιγκ όλα παραμένουν πιθανά στο ζευγάρι της Αταλάντα με την Μαρσέιγ που έμειναν στο 1-1 στην Μασσαλία, ενώ η Λεβερκούζεν βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση στον τελικό μετά το νικηφόρο πέρασμα με 2-0 από την έδρα της Ρόμα.

Βεβαίως τα βλέμματα όλων των Ελλήνων στρέφονται κυρίως στο Κόνφερενς Λιγκ, εκεί όπου ο Ολυμπιακός την Πέπτη δίνει ένα από τα μεγαλύτερα ματς της ιστορίας του. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τον θρίαμβο με 4-2 στο Μπέρμιγχαμ υποδέχονται την Αστον Βίλα με σκοπό να την... αποτελειώσουν για να πανηγυρίσουν μία ανεπανάληπτη πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στην “OPAP-Arena”! Στο άλλο ζευγάρι, η Κλαμπ Μπριζ περιμένει στο Βέλγιο την Φιορεντίνα, καλούμενη να ανατρέψει την ήττα με 3-2 από τους “βιόλα”.

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρουν παρουσιάζουν βεβαίως και τα καθοριστικά ματς που θα διεξαχθούν μεσοβδόμαδα για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα. Απόψε Τρίτη ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο “ηφαίστειο” του ΟΑΚΑ, αναζητώντας την πολυπόθητη και καθοριστική τρίτη νίκη στο ζευγάρι που είναι στο 2-2. Ενώ η προσπάθεια του Ολυμπιακού για πρόκριση στο φάιναλ φορ του Βερολίνου είναι την Τετάρτη, στο άντρο της Μπαρτσελόνα. Μονακό και Φενέρμπαχτσε αναμετρώνται στην Γαλλία στο καθοριστικό πέμπτο ματς πριν το φάιναλ φορ, όπου ήδη έχει προκριθεί η Ρεάλ Μαδρίτης.