logo as
   [539] ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ Half 0-0  [538] ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ - ΜΟΝΤΕΡΕΙ 1-2  
 
 
 
 
 
 
 

Υψηλό σκορ στην Μαδρίτη!
 8/5/2024

Στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου, στον επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. “Ανοιχτή” η πρόκριση μετά το 2-2 στην Γερμανία, σε μια αναμέτρηση που μπορεί να κριθεί και πάλι σε υψηλό σκορ, με αρκετές φάσεις και από τις δυο πλευρές.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε αρκετά «νεκρά» διαστήματα στο Μόναχο, δέχθηκε την ανατροπή σε διάστημα ελάχιστων λεπτών, αλλά το σημαντικό είναι ότι απέφυγε την ήττα και θεωρείται φαβορί για την πρόκριση στον τελικό. Η πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ ουδέποτε φέτος ανέβασε την απόδοσή της στα ύψη, πλην όμως στα κρίσιμα ματς ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω, αυτό έκανε τη διαφορά και έφερε αποτυχίες, με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι.

Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι εξασφάλισαν το 36ο πρωτάθλημα το Σάββατο, καθώς επικράτησαν 3-0 της Κάντιθ εντός (με αλλαγές στο αρχικό σχήμα) και εκμεταλλεύτηκαν την ήττα της Μπαρτσελόνα από την Τζιρόνα. Ως εκ τούτου, οι «μερένχες» μπορούν να επικεντρωθούν απόλυτα στο ευρωπαϊκό μέτωπο.

Εξέτισε ποινή μίας αγωνιστικής ο έμπειρος Καρβαχάλ (α. 8/1, 26/4) και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στο δεξί άκρο της άμυνας. Δεν αναφέρθηκαν αξιοσημείωτα αγωνιστικά προβλήματα, δίλημμα για 4-3-3 ή 4-4-2.

Η Μπάγερν μπήκε δυνατά στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, δέχθηκε γκολ κόντρα στη ροή, αλλά το γύρισε σε ελάχιστα λεπτά, για να ισοφαριστεί στο φινάλε. Μπορεί η ομάδα του Τόμας Τούχελ να μην πήρε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εν όψει της ρεβάνς στη Μαδρίτη, πλην όμως «κοίταξε στα μάτια» το φαβορί του ζευγαριού και δεν είναι αμελητέες οι πιθανότητες πρόκρισης στον τελικό.

Το εντυπωσιακό για τους Βαυαρούς είναι ότι μόνο αν κατακτήσουν το τρόπαιο θα αποφύγουν το ασυνήθιστο φαινόμενο για αυτούς να μείνουν με άδεια χέρια (έχασαν πρωτάθλημα, Κύπελλο και Σούπερ Καπ). Για το γερμανικό πρωτάθλημα, παρατάχθηκαν με αλλαγές το Σάββατο και έχασαν 3-1 στη Στουτγάρδη. Κινδυνεύει η 2η θέση, αλλά μικρό το κακό, δεδομένου ότι έχει τσεκάρει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Απουσιάζουν οι Κομάν (ε. 7/2, 17/3), Γκερέιρο (α. 7/0, 20/3), δεν αναφέρθηκαν απουσίες πρώτης γραμμής, αν και ο Κομάν θα μπορούσε να βοηθήσει σε παιχνίδι αντεπιθέσεων.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ
Μπάγερν – Ρεάλ 2-2
Οι Σανέ (53’) και Κέιν (57’) σκόραραν για την Μπάγερν, ο Βινίσιους Ζούνιορ για τη Ρεάλ Μαδρίτης (24’, 83’).

Εκτίμηση: Goal+Over