logo as
   [575] ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ ΛΟΥΜΠΙΝ - LKS ΛOΤΖ 1-0  [562] ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ - ΜΠΡΑΝ Final 2-2  [573] ΓΚΕΝΚ - ΑΝΤΒΕΡΠ 1-0  [564] ΜΟΛΝΤΕ - ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ Final 2-4  [567] ΧΑΜ ΚΑΜ - ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ Final 1-0  [561] KFUM ΟΣΛΟ - ΟΝΤ Final 0-0  [574] ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ - ΒΕΡΟΝΑ 0-1  
 
 
 
 
 
 
 

Μονόπλευρο το κίνητρο!
 10/5/2024

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, η Παναχαϊκή υποδέχεραι τον Διαγόρα Ρόδου. Από εκεί που έμοιαζε χαμένη, η Παναχαϊκή εξαπέλυσε την μεγάλη αντεπίθεση και πλέον είναι στο χέρι της να μείνει στην κατηγορία. Της αρκεί να κερδίσει τον βαθμολογικά αδιάφορο Διαγόρα για να διασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία. Σε εξαιρετική κατάσταση οι αχαιοί μετρούν τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Ο κόουτς Γιάννης Τάτσης ποντάρει στην έξοχη άμυνα, με ένα γκολ παθητικό σε τέσσερα ματς. Ξεσηκωμός ξανά από τον κόσμο στην Πάτρα Πάτρα. Νοκ άουτ ο στράικερ Πατρινός.

Δίχως καν να αγωνιστεί μεσοβδόμαδα ο Διαγόρας, βολεύτηκε με την νίκη του Γιούχτα επί του Παναθηναϊκού Β’ και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία. Οι «κυανέρυθροι» μπορούν πλέον να κινηθούν σε κλίμα διακοπών στην Ρόδο, αν και υπάρχει η αντιπαλότητα με την Παναχαϊκή που ενδεχομένως να τους δώσει έξτρα κίνητρο για μάχη. Οι νησιώτες δεν έχουν ηττηθεί στα εννιά πιο πρόσφατα παιχνίδια. Επανέρχεται από τιμωρία ο επιθετικός Λεσάι, πλήθος επιλογών για τον κόουτς Ράτκο Ντόσταντιτς.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Παναχαϊκή-Διαγόρας Ρόδου 1





Βαθμολογία 2023-24