logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Κοίταξε στα ματια την Μάνσαφτ η Εθνική
 7/6/2024

Η εθνική ομάδα πραγματοποίησε αξιόλογη εμφάνιση στο φιλικό εκτός έδρας με τη Γερμανία, δείχνοντας διάθεση και πρέσινγκ σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα. Παρά την προσπάθεια, η Γερμανία κέρδισε με 2-1.

Το 0-1 για την Ελλάδα ήρθε στο 33’, όταν ο Τζόλης σούταρε και ο Νόιερ απέκρουσε ασθενώς, με τον επερχόμενο Μασούρα να σκοράρει. Η ελληνική ομάδα είχε τον έλεγχο και οι Γερμανοί αποδοκίμασαν την ομάδα τους στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν και ισοφάρισαν στο 56’ με τον Χάβερτς. Η Ελλάδα είχε καλή ευκαιρία με τον Τζόλη στο 64’, ενώ η Γερμανία απάντησε με δοκάρι του Χένριχ στο 83’. Σημειώνεται ότι ο Ιωαννίδης αντικαταστάθηκε στο 9’ λόγω τραυματισμού στον ώμο, με τον Παυλίδη να περνάει στη θέση του. Το νικητήριο γκολ για τη Γερμανία (2-1) σημειώθηκε στο 89’ με δυνατό σουτ του Γκρος.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Κίμιχ (69' Χένριχς), Ρίντιγκερ (69' Σλότερμπεκ), Τα, Μίτελσταντ (46' Ράουμ), Άντριχ (69' Γκρος), Κρόος, Μουσιάλα, Γκιουντογκάν (69' Φούλριχ), Βιρτς (46' Σανέ), Χάβερτς.
ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος (78' Αθανασιάδης), Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης, Σιώπης, Μάνταλος (78' Κουρμπέλης), Μασούρας (68' Δουβίκας), Μπακασέτας (68' Μπουχαλάκης), Τζόλης, Ιωαννίδης (10' Παυλίδης).