logo as
   [150] ΕΒΕΡΤΟΝ ΝΤΕ ΒΙΝΑ - ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΙΚΙΚΕ Half 1-1  
 
 
 
 
 
 
 

Μπορεί να σκοράρει η Βοσνία
 9/6/2024

Στο "Κάρλο Καστελόνι" του Έμπολι, η Ιταλία φιλοξενεί την Βοσνία σε μια φιλική αναμέτρηση ενόψει της προετοιμασίας του ευρωπαϊκου πρωταθλήματος για την "σκουάντρα ατζούρα¨. Δυνατό τεστ λοιπόν καθώς οι Βόσνιοι είναι ικανοί να βάλουν δύσκολα.

Η Ιταλία, αντιμετωπίζει τη Βοσνία στο Έμπολι, στο τελευταίο φιλικό τεστ, πριν ταξιδέψει για τη Γερμανία και το Euro. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, που θα υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης, είναι αήττητη σε πέντε σερί φιλικά και επίσημα παιχνίδια, ενώ έχει μόνο μία ήττα στα τελευταία δέκα, εδώ και ένα χρόνο.

Εντός έδρας, έχει μία ισοπαλία και τέσσερις νίκες, σε πέντε φιλικά και επίσημα ματς, με μία ήττα στα τελευταία εννέα. Eκτός αποστολής έμειναν μεταξύ άλλων οι μπακ Ατσέρμπι, Σκαλβίνι, οι μέσοι Λοκατέλι, Μποναβεντούρα και ο επιθετικός Τζανιόλο

Η Βοσνία, συνεχίζει την προετοιμασία για το Nations League του Σεπτεμβρίου, όμως προέρχεται από πέντε σερί ήττες σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια, δεχόμενη τουλάχιστον από δύο γκολ. Η ομάδα του Σεργκέι Μπάρμπαρεζ, έχει κερδίσει πλέον ένα από τα τελευταία επτά παιχνίδια της και δύο από τα τελευταία 11, ενώ δεν έχει ισοπαλία σε 15. Στα τελευταία 11 εκτός έδρας από τον Οκτώβριο του 2021, έχει νικήσει μόνο το Λιχτενστάιν.

Eκτός ο τερματοφύλακας Βάσιλ, οι μπακ Ράντελιτς, Κολάσινατς, οι μέσοι Κρούνιτς, Λόντσαρ, Βαρεσάνοβιτς, Μπάσιτς, Πιάνιτς και ο αρχηγός και αρχισκόρερ, Τζέκο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΙΤΑΛΙΑ-ΒΟΣΝΙΑ/ΕΡΖΟΓΟΒΙΝΗ G/G (2.35)