logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Αναμέτρηση για... γκολ!
 10/6/2024

Η Πολωνία υποδέχεται στην Βαρσοβία την Τουρκία, σε ένα παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει της τελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (όπου συμμετέχουν και οι δυο ομάδες). Αναμέτρηση που μπορεί να αποφέρει αρκετά τέρματα.

ΠΟΛΩΝΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ
Η Πολωνία, πήρε στα πέναλτι επί της Ουαλίας την πρόκριση για το Εuro και προετοιμάζεται με το φιλικό κόντρα στην Τουρκία στη Βαρσοβία. Η ομάδα του Μίχαλ Πρόμπιερζ, ήταν αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια της πριν το ματς της Παρασκευής, αλλά στα τρία, ήταν ισόπαλη στην κανονική διάρκεια. Ο Φρανκόφσκι, είχε σκοράρει στα δύο τελευταία που η ομάδα του βρήκε γκολ.

Εντός έδρας είναι συνήθως δυνατή, με αήττητο επτά αγώνων από τον Νοέμβριο του 2022, έχοντας κερδίσει μεταξύ άλλων και τη Γερμανία. Εκτός Ντραγκόφσκι (τερμ.), Κας (μπακ).

Η Τουρκία, έβγαλε καλό πρόσωπο στο τελευταίο φιλικό με την Ιταλία, παίρνοντας την ισοπαλία χωρίς τέρματα, ενώ ολοκληρώνει την προετοιμασία της για το Euro 2024, με άλλο ένα δυνατό τεστ στη Βαρσοβία. Η ομάδα του Bιντσέντσο Μοντέλα, θέλει να βάλει ένα τέλος σε σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη και να πάει στη Γερμανία με αυτοπεποίθηση.

Εκτός έδρας, έχει κερδίσει μόνο δύο από τα τελευταία έξι, αλλά ήταν απέναντι στις ισχυρές, Κροατία και Γερμανία. Εκτός οι τραυματίες μπακ Σογιουντσού, Καμπάκ, Γιλμάζ, αλλά και οι επιθετικοί Ουνάλ και Ουντέρ, για τον ίδιο λόγο.

Εκτίμηση: Goal