logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Μην χάσετε «ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΠΟΡ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»!
 11/6/2024

Προ των πυλών βρίσκεται η μεγάλη γιορτή του EURO 2024 και στο τριήμερο 11 έως 13 Ιουνίου ο ΟΠΑΠ προσφέρει 104 ματς στο πρόγραμμα που δεν έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον μεν ωστόσο υπάρχουν κάποιες στοιχηματικές.. διέξοδοι. Για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 διεξάγεται η έκτη (τελευταία) αγωνιστική του δεύτερου γύρου στην ασιατική ζώνη, ενώ στη ζώνη της Αφρικής συνεχίζεται η τέταρτη αγωνιστική.

Καθοριστικά ματς λοιπόν στην μεγαλύτερη ήπειρο της υφηλίου, όπου από τους εννιά ομίλους του δεύτερου προκριματικού γύρου στους πέντε υπάρχει ενδιαφέρον για την πρόκριση στον τρίτο και τελευταίο προκριματικό για το Μουντιάλ. Στην Αφρική γίνονται μεγάλες μάχες για την πρωτιά στους εννιά ομίλους που εξασφαλίζει απευθείας πρόκριση στην τελική φάση, ενώ οι τέσσερις καλύτερες δεύτερες θα παλέψουν στα πλέι οφ για το τελευταίο εισιτήριο στα γήπεδα της Βορείου Αμερικής (Μεξικό, Καναδάς και ΗΠΑ θα συνδιοργανώσουν την τελική φάση).

Στην Ευρώπη διεξάγονται φιλικά εθνικών ομάδων, ορισμένες εκ των οποίων βεβαίως θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η Εθνική Ελλάδας μετά την καλή εμφάνιση και ήττα στο τέλος από την οικοδέσποινα του EURΟ Γερμανία (2-1) θα αναμετρηθεί με την Μάλτα σε αυστριακό έδαφος (στην πόλη Γκρόντιγκ), η Πορτογαλία θα υποδεχτεί την Ιρλανδία και οι Ηνωμένων Πολιτείες την Βραζιλία, ενώ τα υπόλοιπα φιλικά έχουν ως εξής: Αζερμπαϊτζάν-Καζακστάν, Μολδαβία-Ουκρανία, Σαν Μαρίνο-Κύπρος, Βόρεια Ιρλανδία-Ανδόρρα, Πορτογαλία-Ιρλανδία, Χιλή-Παραγουάη, Γουατεμάλα-Αργεντινή.

Στην Β' Ισπανίας διεξάγονται οι επαναληπτικοί ημιτελικοί των πλέι οφ ανόδου: Εϊμπάρ-Οβιέδο (0-0), Εσπανιόλ-Σπόρτινγκ Χιχόν (1-0). Φουλ δράση υπάρχει σε Α' Αργεντινής, Α' Βραζιλίας, Α' και Β' Φινλανδίας, Πρέμιερ και Β' Ιρλανδίας, κάποια ματς διεξάγονται σε Β' Βραζιλίας και Β' Νορβηγίας ενώ στο κύπελλο Ιαπωνίας θα αναμετρηθούν τα 32 ζευγάρια του πρώτου γύρου.