logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Μην χάσετε «ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΠΟΡ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»!
 9/7/2024

Το εξώφυλλο μας τα... λέει όλα! Θα πέσουν κορμιά! Μεσοβδόμαδα, διεξάγονται οι αναμετρήσεις της ημιτελικής φάσης για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και το Κόπα Αμέρικα που δεσπόζουν βέβαια στο κουπόνι των επόμενων ημερών.

Η θερμοκρασία ανεβαίνει σύμφωνα και με τα δημοσιογραφικά κλισέ καθώς οι δύο διοργανώσεις βρίσκονται στην τελική ευθεία και οι τέσσερις αναμετρήσεις αναμένονται συναρπαστικές. Απόψε, διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός του Euro 2024 στο Μόναχο, όπου η εξαιρετική έως τώρα Ισπανία κοντράρεται με τη Γαλλία που μπορεί να μην έχει εντυπωσιάσει, αλλά έστω και έτσι στοχεύει στον τέταρτο τελικό μεγάλης διοργάνωσης στα οκτώ τελευταία χρόνια! Την Τετάρτη, διασταυρώνουν τα ξίφη τους Ολλανδία και Αγγλία στο Ντόρτμουντ σε έναν “ανοιχτό” σε όλα τα αποτελέσματα ημιτελικό όπως μαρτυρά και το μοιρασμένο σετ.

Στην ημιτελική φάση βρίσκεται και το Κόπα Αμέρικα. Την Τρίτη (ξημερώματα Τετάρτης), η Αργεντινή φαντάζει φαβορί κόντρα στον Καναδά που αποτελεί ήδη την ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά. Την Τετάρτη (ξημερώματα Πέμπτης) διεξάγεται ο δεύτερος ημιτελικός όπου η Ουρουγουάη αγωνίζεται με την Κολομβία σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση.

Σταδιακά, επιστρέφουμε και σε... κανονικούς στοιχηματικούς ρυθμούς καθώς απόψε ξεκινούν και αναμετρήσεις για τον 1ο προκριματικό γύρο του “φανταχτερού” Τσάμπιονς Λιγκ. Στον πρώτο προκριματικό γύρο συμμετέχουν 28 ομάδες που συνέθεσαν 14 ζευγάρια που θα κοντραριστούν σε διπλούς αγώνες (οι ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα).

Εκτός από το Champions League, μεσοβδόμαδα διεξάγονται και έξι αναμετρήσεις για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Εuropa League. Ξεχωρίζει βέβαια η εξόρμηση της Πάφου στην έδρα της Ελφσμποργκ, ενώ ελληνικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ματς της Μπότεφ Πλόβντιβ – Μάριμπορ καθώς ο νικητής θα αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο προκριματικό γύρο. Το Κόνφερενς Λιγκ έχει βέβαια τη... μερίδα του λέοντος στο “ευρωπαϊκό” διασυλλογικό πρόγραμμα καθώς μεσοβδόμαδα 25 αναμετρήσεις από τον πρώτο προκριματικό γύρο. Η ΑΕΚ... περιμένει τον νικητή του Βελέζ – Ιντερ Κλαμπ ντ΄Εσκάλντες. Οι πρώτοι αγώνες και των τριών ευρωπαϊκών διοργανώσεων διεξάγονται το τριήμερο 9-10-11 Ιουλίου και οι επαναληπτικοί την επόμενη εβδομάδα. Οι αγώνες είναι διπλοί, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

Η δράση συνεχίζεται και στην Α' Βραζιλίας όπως και στο πρωτάθλημα Ν. Κορέας. Μεσοβδόμαδα, διεξάγονται αναμετρήσεις και για το Κύπελλο ΗΠΑ αλλά και το Κύπελλο Ιαπωνίας που θα “γεμίσει” έτσι το στοιχηματικό πρόγραμμα το πρωί της Τετάρτης. Τέλος, διαθέσιμη για στοιχηματισμό είναι και η φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Γ'ανδη καθώς η Ενωση συνεχίζει την προετοιμασία ενόψει και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.