logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Δίψα για πρόκριση!
 10/7/2024

Μεγάλη αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα, ανάμεσα σε Ουρουγουάη και Κολομβία με φόντο την πρόκριση στον τελικό!

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ
Ματς για τα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα που θα γίνει στο Σάρλοτ, στη Βόρεια Καρολίνα και σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι. Η Ουρουγουάη είχε και αποβολή στο 74’ στο ντέρμπι με την Βραζιλία αλλά χαμογέλασε στο τέλος στα πέναλτι. Μόλις ένα γκολ δέχθηκε στα 4 ματς που έδωσε, ενώ συνολικά σκόραρε 9 φορές.

Πολύ καλή η δουλειά που έχει κάνει ο Μαρσέλο Μπιέλσα από τότε που ανέλαβε. Τελευταία φορά που πήρε τον τίτλο στο Κόπα Αμέρικα ήταν το 2011 στην Αργεντινή. Στις δύο τελευταίες διοργανώσεις έφτασε έως τα προημιτελικά. Εχει 7 νίκες και 4 ισοπαλίες στα τελευταία 13 ματς στη διοργάνωση και τα 10 από αυτά ήταν και no goal. Τιμωρημένος είναι ο Ναντέζ (μπακ), τραυματίες οι βασικοί Αραούχο (χαφ), Βίνια (μπακ).

Η Κολομβία έδειξε τις διαθέσεις της και την πολύ καλή αγωνιστική της κατάσταση απέναντι στον Παναμά. Εξαιρετικός ο Χάμες Ροντρίγκες, που έχει φορέσει και την φανέλα του Ολυμπιακού καθώς σκόραρε με πέναλτι και είχε δύο ασίστ. Ο Κολομβιανός σταρ γενικά κάνει είναι σούπερ στο Κόπα Αμέρικα και είναι εκ των κορυφαίων παικτών.

Η ομάδα του Αργεντινού, Νέστορ Λορέντσο, έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ στα 4 ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής. Έφτασε τα 27 σερί ματς αήττητη σε επίσημα και φιλικά, με 20 νίκες. Πολύ καλές οι εμφανίσεις και του άσου της Λίβερπουλ Λουίς Ντίας. Το 2016 που διεξήχθη ξανά στα γήπεδα της Αμερικής αποκλείστηκε στα ημιτελικά, όπως και το 2021. Διαθέσιμοι οι Λουκουμί (στόπερ), Λέρμα (χαφ).

Εκτίμηση: 2