logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Αυστρία: Επιλογή το διπλό της Στουρμ
 16/8/2025

ΓΚΡΑΤΣΕΡ – ΤΙΡΟΛ
Η Γκράτσερ, ήταν ήδη αουτσάιντερ στην έδρα της Σάλτσμπουργκ, πάλεψε σχεδόν σε όλο το πρώτο ημίχρονο, αλλά και με δέκα παίκτες, οπότε αναπόφευκτα ήρθε η πρώτη ήττα με βαρύ σκορ και περιμένει ακόμα για την παρθενική της νίκη στο νέο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Φέρντιναντ Φελντχόφερ, δείχνει ανησυχητικά σημάδια στην άμυνα, καθώς έχει δεχτεί ήδη επτά γκολ σε δύο ματς, πληρώνοντας σε αμφότερα το over 3.5. Τιμωρημένος ο μέσος Φοφανά.
Η Τιρόλ, κυριάρχησε απέναντι στη Λίντσερ και έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα πληρώνοντας σε αμφότερα τα ματς το γκολ – γκολ και το over 3.5., ενώ μεσοβδόμαδα έχασε 4-0 σε φιλικό από τη Ρεάλ Μαδρίτης! H oμάδα του Φίλιπ Σέμλιτς, έχει σε πολύ καλή φόρμα τον Μίλερ, που έχει σκοράρει σε όλα τα επίσημα, ενώ ο Βελς έχει πετύχει γκολ και στα δύο ματς πρωταθλήματος. Εκτός ο Σούλτσμπαχερ (μπακ).
ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal/Goal & Over 3,5 – Απόδοση 2.05

ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ
Η Χάρτμπεργκ, κράτησε για πρώτη φορά φέτος ανέπαφη την εστία της σε όλες τις διοργανώσεις και της αρκούσε ένα γκολ για να πάρει το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα, πριν από το πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι. Η ομάδα του Μάνφρεντ Σμιντ όμως, θα έχει δύσκολο έργο, καθώς αντιμετωπίζει αντίπαλο τον οποίον δεν έχει κερδίσει ποτέ σε οποιαδήποτε διοργάνωση. Εκτός ο μέσος Χάιλ, αμφίβολος ο μπακ Κόμπος και ο μέσος Ντιαρά.
Η Σάλτσμπουργκ, ξέσπασε στη Γκρατς στο πρωτάθλημα και πήρε το πρώτο φετινό τρίποντο. Όμως μεσοβδόμαδα, η ομάδα του Τόμας Λετς απογοήτευσε στην Ευρώπη, καθώς προηγήθηκε 2-0 στην έδρα της Μπριζ, αλλά έχασε 3-2 και αποκλείστηκε, οπότε θα συνεχίσει στη League Phase του Europa League, ελαφρύνοντας το αυγουστιάτικο πρόγραμμα. Επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Κρέτσιγκ, τραυματίες οι Ζαβιετσίτσκι (τερμ.), Ομορέγκι, Μέλμπεργκ (μπακ), Καουαμούρα, Γέο, Σούλτσμπαχερ (μέσοι), Κονατέ, Ονισίουο και Κιτάνο (επιθετικός).
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 & Over 2,5 – Απόδοση 2.02

ΡΙΝΤ – ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ
Η Ριντ, προσπάθησε αρκετά στην έδρα της Άλταχ, αλλά έχασε με ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και αγνοεί ακόμα τη νίκη μετά από δύο αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος, αν και η εικόνα της παραμένει γενικά θετική. H oμάδα του Μαξιμίλιαν Ζενφτ, εξακολουθεί πάντως να έχει αμυντικές αδυναμίες, ενώ δεν έχει κερδίσει εντός έδρας τη Στουρμ Γκρατς από το 2016. Αμφίβολοι οι μέσοι Τζιγκλ και Μάιερ, εκτός οι μέσοι Κοσγκούν, Μέσιτς.
Η Στουρμ Γκρατς, προηγήθηκε κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης, αλλά έπεσε θύμα ανατροπής στη συνέχεια και υπέστη νωρίς – νωρίς την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα. Για την ομάδα του Γιούργκεν Ζόιμελ και στα τρία επίσημα ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, σκόραρε ο πολύ φορμαρισμένος Κιτεϊσβίλι. Ο τελευταίος μάλιστα, μαζί με τον Γκργκιτς, έχουν πετύχει και τα τέσσερα τελευταία γκολ πρωταθλήματος σε εκτός έδρας παιχνίδια. Εκτός ο τερματοφύλακας Κιουντάκοφ και ο μέσος Καγιόμπο.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 & Under 3,5 – Απόδοση 2.10