logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

ΠΑΟΚ-Θέλτα: Θα παλέψει για το γκολ
 19/2/2026

ΠΑΟΚ
Ήταν δεδομένο ότι θα προκριθεί και το έκανε παρά την ήττα από την Λυών ως 17ος. Πολύ δύσκολο πρόγραμμα τις τελευταίες εβδομάδες και έρχεται από εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα όπου έμεινε στο 0-0. Αήττητος στην Τούμπα σε όλες τις διοργανώσεις φετος σε είκοσι ένα παιχνίδια (16/5/0).  Θα λείψει ο τιμωρημένος κόουτς Λουτσέσκου. Τιμωρημένοι και οι Κωσταντέλιας (11 ματς/3 γκολ/4 ασίστ), Γιακουμάκης (8 ματς/5 γκολ/1 ασίστ). Τραυματίες οι Πέλκας (6 ματς/1 γκολ), Ντεσπόντοβ (9 ματς/1 γκολ/2 ασίστ) και ο Μεϊτέ (12 ματς/3 γκολ/1 ασίστ) που χτύπησε με την ΑΕΚ. 
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: ΛΥΩΝ – ΠΑΟΚ 4-2. Με παίκτη λιγότερο πενήντα λεπτά έχασε δίκαια. Τα γκολ Γιακουμάκης (20’), Μεϊτέ (66’). Για την Λυών οι Ιμπέρ (34’), Μέρα (55’), Κάραμπετς (88’), Ροντρίγκεζ (90+3). 
Πιθανή ενδεκάδα: Παβλένκα· Κένι, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράχμαν· Οζντόεφ, Μεϊτέ· Χατσίδης, Τάισον, Ζίβκοβιτς· Μύθου.

Θέλτα
Είχε δεδομένη την παρουσία στα νοκ-άουτ και τα κατάφερε ως 16η στην βαθμολογία. Μια θέση πάνω από τον ΠΑΟΚ τον οποίο νίκησε στην League Phase με 3-1. Ο κόουτς Χιράλδεθ βλέπει την ομάδα του να μην είναι στην καλύτερη στιγμή της. Στο πρωτάθλημα πάντως είναι στην πρώτη επτάδα. Έρχεται από δύσκολο ματς εκτός έδρας με την Εσπανιόλ και πήρε ισοπαλία 2-2 στο τέλος. Δεν έχει νίκη γιαπέντε ματς (0/3/2). Στο Europa έχει επτά Goal/Goal σε οκτώ ματς.  Επιστρέφουν από τιμωρίες στο κέντρο του γηπέδου οι Σοτέλο και Σβέντμπεργκ. Λόγω τραυματισμού εκτός είναι ο δεξιός μπακ Νούνιεθ. 
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: ΕΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΘΕΛΤΑ 1-1. Ισορροπημένο ματς με δίκαιο αποτέλεσμα. Τα γκολ σε δύο λεπτά. Οι Ισπανοί προηγήθηκαν με τον Λόπεθ (88’) και ισοφάρισε ο Ντουάρτε (89’). 
Πιθανή ενδεκάδα: Ράντου· Αλόνσο, Στάρφελτ, Ροντρίγκεζ· Ρουέδα, Λόπεθ, Ρομάν Γκονσάλες, Καρέιρα· Σβέντμπεργκ, Ιγκλέσιας, Άσπας

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal/Goal & Over 2,5 γκολ – Απόδοση 2,25