logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Β' Ισπανίας: Τα φαβορί δοκιμάζονται
 1/4/2026

ΑΝΔΟΡΡΑ - ΜΑΛΑΓΑ
Η Ανδόρρα ήταν τρομερή στην έδρα της Λεονέσα για να της βάλει τέσσερα γκολ και να πάρει τη νίκη. Η ομλάδα του Μάνσο έχει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα έξι τελευταία της, συνεχίζοντας την αντεπίθεση της για το στόχο της σωτηρίας. Δείχνει και τις λύσεις που έχει στο ρόστερ της για να δείξει κάτι καλύτερο. Με no goal και under έβγαλε τα δύο τελευταία εντός, ενώ προηήθηκαν τρία σερί γκολ – γκολ. Λείπουν οι διεθνείς Γιάκομπισβίλι (τερματοφύλακας), Μίνσου (επιθετικός).
Η Μαλαγα πίεσε τη Λεγανές, έβγαλε φάσεις, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει κι έμεινε στο μηδέν. Χάθηκε μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί μια ανάσα από την πρώτη δυάδα του πίνακα της βαθμολογίας, η οποία οδηγεί στην απευθείας άνοδο. Η ομάδα του Φούνες είναι αήττητη στα έξι τελευταία της με 4 νίκες, ενώ στα 4 από αυτά δεν δέχθηκε γκολ. Λείπουν οι διεθνείς Νίνιο (επιθετικός), Οτσόα (μέσος). Αμφίβολοι οι μέσοι Ενρίκεθ, Λουίσμι, εκτός οι αμυντικοί Παστόρ, Γκαλιλέα.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Under 2.5 – Απόδοση 2.05

  ΜΠΟΥΡΓΚΟΣ - ΘΕΟΥΤΑ
Η Μπούργος πέρασε και δύσκολες στιγμές στην έδρα της Βαγιαδολίδ, αλλά στις καθυστερήσεις βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα για να πάρει τη νίκη. Η ομάδα του Ραμίς είναι αήττητη με 4 νίκες στα 5 τελευταία της με αποτέλεσμα να μπορεί να κάνει σχέδια και για την πρώτη δυάδα του πίνακα της βαθμολογίας. Δεν δέχθηκε και γκολ σε αυτή την τελευταία 5άδα αγώνων της. Τιμωρημένοι οι Ατιένθα (μέσος), Νίνιο (επιθετικός).
Η Θέουτα προηγήθηκε 2-0 της Κάντιθ στο 65’ με ένα αυτογκόλ, ο αντίπαλος μείωσε στο 78’ και μετά το ματς έγινε ροντέο, αλλά δεν το πλήρωσε τελικά. Η ομάδα του Ρομέρο άφησε πίσω της μια τριάδα αγώνων όπου δεν είχε πάρει αποτέλεσμα. Διατηρεί τις ελπίδες της για να μπορέσει να βρεθεί στις θέσεις των μπαράζ της ανόδου. Πάντως δέχθηκε 9 συνολικά γκολ στις δύο τελευταίες εξορμήσεις της. Εξέτισε ο μέσος Ιλέσκας. Τραυματίας δίνεται ακόμα ο μέσος Θάλαθαρ.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 & Under 3.5 – Απόδοση 2.10

ΟΥΕΣΚΑ - ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΛ ΛΕΟΝΕΣΑ
Η Ουέσκα βρέθηκε να χάνει 3-0 από την Γρανάδα στο 31’, μείωσε στο 38’, δέχθηκε τέταρτο γκολ στο 64’, για να ηττηθεί τελικά με 4-2. Ο Όλτρα δεν κατάφερε να πάρει βαθμό στα δύο πρώτα του ματς στον πάγκο της με την ομάδα να δέχθηκε συνολικά εφτά γκολ. Η Ουέσκα έχει μείνει με μια ισοπαλία στα 6 τελευταία της, η οποία την έφερε σε δύσκολη θέση και θέλει άμεσα να γυρίσει στις νίκες. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία της ματς. Τραυματίας ο επιθετικός Αθνάρ, αμφίβολος ο στόπερ Φερνάντεθ.
Η Λεονέσα δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό της Ανδόρρας για να δεχθεί τέσσερα γκολ και να γνωρίσει βαριά ήττα. Ο Ρούμπεν Ντε Λα Μπαρέρα συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια στον πάγκο της και το μόνο που κατάφερε ήταν να πάρει μια ισοπαλία. Η ομάδα έπεσε στον πάτο του πίνακα της βαθμολογίας. Η Λεονέσα ακόμα δεν έχει νίκη μέσα στο 2026. Τελευταία φορά που νίκησε ήταν στις 7 Δεκεμβρίου με το 2-1 εκτός κόντρα στην Εϊμπάρ. Από εκεί και μετά έχει 15 σερί ματς με μόλις 5 ισοπαλίες.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 – Απόδοση 2.15

  ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ
Η Σανταντέρ ήταν αγνώριστη και στο ματς με τη Σαραγόσα, η οποία παλεύει για την παραμονή, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα. Για τους πρωτοπόρους προηγήθηκε η βαριά εντός έδρας ήττα με 4-0 από την Αλμπαθέτε. Ο Λόπεθ τα έβαλε με τους παίκτες του και τόνισε πως με τέτοια εικόνα δεν θα εκπληρώσουν το στόχο της απευθείας ανόδου. Με over έβγαλε τα τρία από τα πέντε τελευταία εντός έδρας ματς. Λείπουν οι διεθνείς Πουέρτα (μέσος), Γκουλιασβίλι (επιθετικός), Έρικσον (τερματοφύλακας), Κανάλες (μέσος).
Η Σπόρτινγκ Χιχόν προηγήθηκε στο 17΄ στο ντέρμπι με την Λα Κορούνια, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο 81’ κι έμεινε με τον ένα βαθμό. Για την ομάδα του Χιμένεθ ήταν η 2η ισοπαλία στα πέντε τελευταία της, έχοντας και μια νίκη. Συνεχίζει να παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα. Με no goal και under έβγαλε τα 3 από τα 5 τελευταία της παιχνίδια. Μια ισοπαλία με σκορ 1-1 και τρεις ήττες με σκορ 1-0 έχει στα 4 τελευταία εκτός. Αμφίβολος ο κίπερ Γιάνεθ και ο μέσος Λουμ.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Under 2.5 – Απόδοση 2.00