logo as
   [683] ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ 1-0  [677] ΡΑΘΙΝΓΚ ΝΤΕ ΦΕΡΟΛ - ΜΙΡΑΝΤΕΣ Half 0-1  [681] ΝΙΜ - ΡΕΝΤ ΣΤΑΡ 1-0  [672] ΜΠΕΡΟΕ - ΕΤΑΡ 1924 ΒΕΛΙΚΟ ΤΑΡΝΟΒΟ Final 3-0  [679] ΤΖΕΝΟΑ - ΚΑΛΙΑΡΙ 2-0  
 
 
 
 
 
 
 

Για την... υπέρβαση η Βαλένθια
 1/5/2014

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ 
(Α’ Ματς Σεβίλλη – Βαλένθια 2-0)
Μία ακόμη επική ανατροπή καλείται να κάνει η Βαλένθια. Στον προηγούμενο γύρο ανέτρεψε στο "Μεστάγια" το 3-0 της Βασιλείας, τώρα καλείται να φέρει τούμπα το 2-0 της Σεβίλλης. Θα τα καταφέρει ξανά; Η κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ είναι ο μοναδικός τρόπος να παίξει στην Ευρώπη του χρόνου η Βαλένθια, αφού στο πρωτάθλημα έμεινε πίσω. Παρά ταύτα πάλεψε με αρκετούς βασικούς απέναντι στην Ατλέτικο την Κυριακή, αν και έχασε. Ξεκούραστος ο Αλκάθερ που ήταν τιμωρημένος στο πρωτάθλημα. 

Το διπλό ταμπλό επηρέασε τη Σεβίλλη, η οποία έχασε στο "Σαν Μαμές" από τη Μπιλμπάο και έχασε κάθε ελπίδα για την τετράδα, η οποία βέβαια δεν θα αποτελούσε καν στόχο, αν οι Ανδαλουσιανοί δεν έκαναν ένα τρελό σερί το τελευταίο τρίμηνο! Στο διάστημα αυτό η Σεβίλλη επιδεικνύει συνεχείς επιτυχίες και στην Ευρώπη και είναι κοντά σε έναν ακόμη τελικό Γιουρόπα Λιγκ, καθώς πάει στο "Μεστάγια" με το μαξιλάρι του 2-0 του πρώτου αγώνα. 
Στο όριο καρτών ο πλάγιος μπακ Κόκε που επιστρέφει από τιμωρία και οι Μπάκα, Φιγκέιρας, Χάιρο. Παραμένουν εκτός Σερίσεφ (επιθ.), Σισίνιο (μπακ).