logo as
   [785] ΜΟΝΑΧΟ 1860 - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ Β 1-1  [764] ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ - ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ 2-2  [786] ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ - ΒΕΡΛ 0-1  [777] ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ ΣΙΤΙ - ΝΟΡΙΤΣ Half 0-0  [780] ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΙ Half 0-2  [778] ΠΛΙΜΟΥΘ - ΧΑΛ Half 1-0  [771] ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΠΡΕΣΤΟΝ Half 1-0  [775] ΛΙΝΤΣ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ Half 1-2  [772] ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ Half 1-0  
 
 
 
 
 
 
 

Γιγαντομαχία στη Λισσαβώνα!
 24/5/2014

ΡΕΑΛ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Εδώ κι ένα μήνα η Ρεάλ Μαδρίτης ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με το... δέκατο. Ουσιαστικά από ένα σημείο κι έπειτα παράτησε και το πρωτάθλημα. Το δέκατο Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί το μεγάλο απωθημένο της Ρεάλ εδώ και 12 χρόνια που αγνοεί τον ευρωπαϊκό τίτλο. Δεν λείπουν τα προβλήματα Ο Ρονάλντο είχε πάλι ενοχλήσεις πριν το τελευταίο ματς πρωταθλήματος, αλλά είναι έτοιμος. 

Ο Μπέιλ αποθεραπεύτηκε. O Πέπε και ο Μπενζεμά προπονήθηκαν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης και σίγγουρα στην αποστολή για τον τελικό με την Ατλέτικο! Μεγάλη η απουσία του τιμωρημένου Τσάμπι Αλόνσο, με τον Ιγιαραμέντι πιθανότερο αντικαταστάτη του.

«Είμαι ήρεμος, χωρίς καθόλου ένταση. Σε τέτοιου είδους αγώνες δεν χρειάζεται ο προπονητής να κάνει πολύ δουλειά. Ο,τι έκανε, έκανε. Οι παίκτες βρίσκονται από μόνοι τους σε τρομερή εγρήγορση και έχουν τεράστιο κίνητρο. Εγώ ονειρεύομαι να τους δω να επαναλαμβάνουν τις εμφανίσεις που έκαναν με τη Μπάγερν» τόνισε ο Αντσελότι.

Ρεάλ: Κασίγιας - Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Κοεντράο- Μόντριτς, Ιγιαραμέντι, Ντι Μαρία - Μπέιλ, Ισκο, Κριστιάνο


Το πρώτο το πήρε το περασμένο Σάββατο με την ισοπαλία απέναντι στη Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νόου", αλλά μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος η Ατλέτικο θέλει και το Τσάμπιονς Λιγκ. Και πλέον έχει και την ψυχολογία για να το πετύχει. Το ντέρμπι με τη Μπαρτσελόνα άφησε μεγάλα προβλήματα, αφού τραυματίστηκαν Ντιέγκο Κόστα και Αρντά. 

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα έμενε 2 εβδομάδες εκτός, αλλά πήρε σε ειδική θεραπεύτρια στη Σερβία για να προλάβει να παίξει. Παραμένει το ερωτηματικό αν μπορεί να παίξει, αν και χθες έκανε κανονικά προπόνηση με σπριντ. Παράλληλα, ο Τουράν ξεπέρασε τον τραυματισμό και είναι έτοιμος.

«Θα παίξει ρόλο το πως θα μπουν οι ομάδες στο πρώτο ημίωρο. Η ομάδα που θα κερδίσει το κέντρο, θα έχει το πάνω χέρι. Ηταν απολαυστικός ο γύρος του θριάμβου, αλλά πλέον κοιτάζουμε τον τελικό, έχουμε γυρίσει σελίδα» είπε ο Σιμεόνε.

Ατλέτικο: Κουρτουά - Λουίς, Γκοδίν, Μιράντα, Χουανφράν - Γκάμπι, Τιάγκο, Κόκε, Τουράν- Βίγια, Αντριάν