logo as
   [106] ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ 0-1  
 
 
 
 
 
 
 

Για το 3/3 η Παρί
 17/10/2017

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ

Η Αντερλεχτ δεν κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό της στο ματς με τη Σέλτικ, στην άμυνα ήταν... σκορποχώρι και ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 εντός έδρας. Η λογική υπαγορεύει ότι πολύ δύσκολα θα γλιτώσει την τελευταία θέση, εκτός αν κάνει τη μία υπέρβαση μετά την άλλη. Στο πρωτάθλημα νίκησε 3-0 τη Μαλίν εκτός έδρας κι έκανε το «τρία στα τρία», αλλά βρίσκεται στο «-9» από την κορυφή, πληρώνοντας το κάκιστο ξεκίνημα. Ο τεχνικός Ιαν Βανχάεζεμπρουκ προσπαθεί να συμμαζέψει την κατάσταση. Εντός με γαλλικές ομάδες έχει απολογισμό 4-4-3. Εκτός δράσης ο τραυματίας Ναχάρ (μ. 1/0, 1/0) και ο τιμωρημένος Κουμς (μ. 6/0, 1/0), δεν έχουν προκύψει αγωνιστικά απρόοπτα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν περιόρισε σημαντικά την Μπάγερν, την... έτρεξε σε όλο το διάστημα του ματς και κατάφερε να πάρει την άνετη νίκη. «Δύο στα δύο» για τη γαλλική ομάδα, έχει την ποιότητα και τις παραστάσεις ώστε να πάρει την πρωτιά στον όμιλο. Στο πρωτάθλημα πέρασε από την έδρα της Ντιζόν με 2-1, βρίσκεται στην κορυφή, έξι βαθμούς μακριά από τον ανταγωνισμό και δείχνει ότι δεν χάνει τον τίτλο. Στο Βέλγιο δεν έχει τις καλύτερες αναμνήσεις, καθώς κέρδισε μόνο μία φορά σε τέσσερα ματς (1-2-1). Δεν έχουν αναφερθεί αγωνιστικά προβλήματα, στο τελευταίο ματς έγινε φρεσκάρισμα και τώρα ο τεχνικός Ουνάι Εμερι έχει πλήρη αποστολή στα χέρια του.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Over

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ. – ΣΕΛΤΙΚ

Το πρώτο δείγμα της Μπάγερν με τον Γιούπ Χάινκες στον πάγκο ήταν θετικό. Οι Βαυαροί πέτυχαν την πιο άνετη νίκη φέτος με 5-0 απέναντι στην Φράιμπουργκ και όλα δείχνουν ότι η χρονιά αλλάζει προς το καλύτερο. Είναι φαβορί με την Σέλτικ αλλά θέλει χρόνο για να σταθεροποιήσει την απόδοσή της. Ο Ριμπερί μένει εκτός ως το τέλος του 2017 ενώ το νέο πρόβλημα είναι ο σοβαρός τραυματισμός του Χάβι Μαρτίνεθ ο οποίος μένει εκτός ενάμισι μήνα. Μόνιμα εκτός οι τραυματίες Νόιερ και Μπερνάτ.

Με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς νίκησε δίκαια την Νταντί για το πρωτάθλημα και παρέμεινε στην κορυφή παρέα με την Αμπερντίν. ΟΙ βασικοί επιστρέφουν σε αγώνα που θα δείξει αν η Σέλτικ μπορεί να κοντράρει την Μπάγερν για την δεύτερη θέση. Σίγουρα εκτός αγώνα είναι οι τραυματίες Κουασί, Σβιατσένκο και Ράλστον. Ο Ρόγκιτς επιστρέφει αλλά οι Άρμστρονγκ, Μπράουν και Σιμούνοβιτς που μόλις επέστρεψαν από τραυματισμούς και δεν έπαιξαν με την Νταντί είναι αμφίβολο αν θα προλάβουν και την Μπάγερν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Over