logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Δοκιμασία στο Βελιγράδι για Άρσεναλ
 19/10/2017

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΡΣΕΝΑΛ

Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει (Βελιγράδι) να μείνει αήττητος στον όμιλο. Μετά τη μεγάλη νίκη (1-0) στην Κολωνία, γνώρισε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, ακολούθησε πρόκριση στο Κύπελλο (5-0 εντός τη Ντιναμό Βράνιες)! Προέρχεται από ευρεία νίκη (4-0) εντός κόντρα στη Μάτσβα Σάμπατς για το πρωτάθλημα, όντως 1ος με 10-1-1 (28-2). Μακροχρόνιος τραυματίας ο μέσος Γιόβισιτς. Σε 22 αγώνες σε… Σερβία και Ευρώπη έχει μόλις δυο ήττες. Κόντρα σε αγγλικές ομάδες μετράει 6-5-5. Αυτή τη σεζόν εντός δεν έχει χάσει σε πέντε ματς στην Ευρώπη (4-1-0). Ο μέσος Γκελόρ Κανγκά είναι στο όριο καρτών.

Δυο ευρείες νίκες έχει στον όμιλο η Άρσεναλ, θα κοιτάξει να μην χάσει, ούσα «πληγωμένη». Έχασε 2-1 στο πρωτάθλημα εκτός από την Γουότφορντ. Ηττήθηκε μετά από σερί 6-1-0, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Εκτός από τον Μουστάφι, προβλήματα έχουν και οι Καθόρλα, Τσάμπερς, Ράμσεϊ, Σάντσες! Σε επτά ματς στη διοργάνωση (90λεπτα) από το 2000 δεν έχει χάσει (6-1-0). Το 1978-79 για τον 3ο γύρο του τότε Κυπέλλου UEFA είχαμε 1-0 στο Βελιγράδι, 1-1 στο «Χάιμπουρι»! Το 2010-11 για το Τσάμπιονς Λιγκ (όμιλοι), η Άρσεναλ πέτυχε δυο νίκες με 3-1 κόντρα στην Παρτιζάν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: G

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ-ΚΟΛΩΝΙΑ

Για τη πρώτη νίκη θα προσπαθήσει η ΜΠΑΤΕ στο Μπόρισοφ, έχει έναν βαθμό, μετά την ήττα 2-4 εντός από την Άρσεναλ. Για το πρωτάθλημα νίκησε 3-1 την Βίτεμπσκ, είναι 1η, τρέχει σερί 6-0-0. Δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, μπορεί να βρει γκολ, αλλά δέχεται τέρματα. Φέτος στην Ευρώπη εντός μετράει 1-2-1 με 4/4 G/G (συνολικά έχει φέρει 7/8 G/G). Ο μέσος Στάνισλαβ Ντράχουν εάν δεχτεί κίτρινη κάρτα θα χάσει το επόμενο ματς. Έχει παίξει έξι παιχνίδια κόντρα σε γερμανικούς συλλόγους και έχει τρεις νίκες (3-1-2), στη Λευκορωσία δεν έχει χάσει (2-1-0).

Η Κολωνία, έχοντας και αγωνιστικά προβλήματα, μάχεται, αλλά δεν κερδίσει, στο τελευταίο έχασε 2-1 στη Στουτγάρδη με γκολ στο 90’+4. Παραμένει τελευταία στο πρωτάθλημα με μόλις έναν βαθμό, στο Γιουρόπα Λιγκ μετράει δυο ήττες στον όμιλο, μετά και το 0-1 εντός από τον Ερυθρό Αστέρα. Προσπαθεί να βρει λύσεις ο τεχνικός Πέτερ Στόγκερ. Στην επίθεση έχει αφήσει κενό ο Κόρντομπα (τραυματίστηκε), έμειναν ξανά εκτός οι εξτρέμ Κλέμενς, μπακ/αρχηγός Έκτορ, χσφ Ρίσε. Η γερμανική ομάδα έχασε και τα τρία τελευταία στην Ευρώπη, το ένα το 1997 για το τότε Κύπελλο Ιντερτότο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Over