logo as
   [126] ΝΤΙΖΟΝ - ΓΚΟΛ FC Half 1-0  [121] ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΛΤΑΧ Half 1-1  [116] B 93 ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΧΟΡΣΕΝΣ 0-1  [123] ΒΙΛΕΦΡΑΝΣ - ΑΒΡΑΝΣ Half 0-0  [129] OSS - ΑΛΚΜΑΑΡ Β 0-1  [117] ΚΟΛΝΤΙΝΓΚ - ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ 0-2  [125] ΝΑΝΣΙ - ΛΕ ΜΑΝ 2-2  [113] ΠΙΡΙΝ ΜΠΛΑΓΚΟΕΒΓΚΡΑΝΤ - ΜΠΟΤΕΦ ΒΡΑΤΣΑ 1-2  [130] ΑΓΙΑΞ Β - ΡΟΝΤΑ 1-1  
 
 
 
 
 
 
 

Υποψιασμένη η Μαρσέιγ!
 2/5/2018

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ –ΜΑΡΣΕΪΓ

Ο κόουτς Μάρκο Ρόζε μπορεί δικαιολογημένα να έχει παράπονα από τον διαιτητή αλλά και από τους παίκτες του. Η πρωταθλήτρια Αυστρίας έκανε πολλές φάσεις στην Γαλλία αλλά ήταν άστοχή. Αποκορύφωμα το δοκάρι του Γκούλμπραντσεν λίγο πριν το τέλος. Το θετικό για την Σάλτσμπουργκ είναι ότι εξέθεσε αρκετές φορές την άμυνα των Γάλλων και σίγουρα θα υπάρξουν ευκαιρίες στο δεύτερο ματς για να σκοράρει και να αγχώσει την αντίπαλότης. Χωρίς άγχος στο πρωτάθλημα καθώς μόνο με θαύμα θα το χάσει. Στο γήπεδο της είναι αήττητη από τον Νοέμβριο του 2016, για τριάντα οκτώ αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις (30/8/0) δέκα από τους οποίους είναι για Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ (7/3/0). Ο Ιάπωνας φορ Μιναμίνο δεν έπαιξε στο πρώτο ματς καθώς είχε μυϊκές ενοχλήσεις αλλά ξεπέρασε το πρόβλημα του και θα είναι διαθέσιμος για το δεύτερο παιχνίδι. Θα είναι μια έξτρα λύση για τον κόουτς Ρόζε σε ένα ματς όπου οι Αυστριακοί πρέπει να επιτεθούν. Επιστρέφει και ο μέσος Λάιτγκεμπ που όμως αναμένεται να μείνει στον πάγκο καθώς δεν είναι απόλυτα έτοιμος οπότε απουσίες για τον αγώνα δεν υπάρχουν για την Σάλτσμπουργκ.

Από τις τέσσερις ομάδες που συνεχίζουν στον θεσμό η Μαρσέιγ σίγουρα είχε και έχει τα περισσότερα προβλήματα από όλες. Για ακόμη μια φορά ο κόουτς Ρούντι Γκαρσία βρήκε λύσεις και με την καθαρή νίκη στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στους Αυστριακούς είναι φαβορί για την πρόκριση στον τελικό που θα γίνει στην Γαλλία αλλά στο Λυών οπότε σίγουρα το κλίμα δεν θα είναι φιλικό. Αρνητικό σε σχέση με τους υπόλοιπους και ότι οι Μασσαλοί είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη μέσω πρωταθλήματος το σε ποια Ευρωπαϊκή διοργάνωση θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν οπότε πρέπει να δίνει τις μάχες της και εκεί. Ο κεντρικός αμυντικός Ρολάντο θα είναι έτοιμος για την ρεβάνς με τους Αυστριακούς καθώς ξεπέρασε απόλυτα το πρόβλημά του. Σίγουρα εκτός αγώνωνγια τους Μασσαλούς είναι ο Ιάπωνας δεξιός μπακ Σακάι αλλά ο Αμαβί έδειξε στον πρώτο αγώνα με την Σάλτσμπουργκ ότι μπορεί να καλύψει πολύ καλά το κενό. Εκτός αγώνων παραμένουν λόγω τραυματισμών τόσο ο βασικός τερματοφύλακας Μανταντά (...επίσης ο Πελέ καλύπτει άψογα το κενό που αφήνει ο έμπειρος τερματοφύλακας) αλλά και ο κεντρικός αμυντικός Καμαρά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 Γκολ