logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Σφραγίζει πρωτιά η Γιουβέντους
 7/11/2018

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.

Έρχεται από νίκη στην Serie A καθώς επικράτησε άνετα 3-1 της Κάλιαρι! Με δέκα νίκες και μια ισοπαλία είναι πρωτοπόρος! Στον όμιλο έχει τρεις νίκες σε τρία ματς χωρίς να έχει δεχτεί γκολ. Αν νικήσει παίρνει πρόκριση και πρώτη θέση στον όμιλο! Αήττητη στα τελευταία δεκαεννέα επίσημα ματς (17/2/0). Υπάρχουν σημαντικές απουσίες για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Εκτός είναι οι Κιελίνι (8 ματς/1 ασίστ), Μπερναρντέσκι (12 ματς/2 γκολ/1 ασίστ) και Εμρέ Τσαν (10 ματς/1 ασίστ) οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα! Τουλάχιστον είναι έτοιμος να επιστρέψει ο βασικός επιθετικός Μάντζουκιτς (10 ματς/4 γκολ/2 ασίστ).

Έρχεται από νίκη ψυχολογίας με ανατροπή του σκορ εκτός έδρας με την Μπόρνμουθ για την Premier League. Το μεγάλο πρόβλημα είναι η άμυνα. Η Γιουνάιτεντ έχει δεχτεί 21 γκολ σε 15 αγώνες φέτος και έχει κρατήσει μόλις τρεις φορές το μηδέν και αυτό δεν γεμίζει την ομάδα αισιοδόξια πριν πάει να αντιμετωπίσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο!Στο πρωτάθλημα ο Λουκάκου (14 ματς/4 γκολ) έμεινε εκτός με την Μπόρνμουθ λόγω τραυματισμού και λογικά χάνει το ματς στην Ιταλία. Τραυματίες οι Φελαϊνί (11 ματς/1 γκολ/2 ασίστ), Βαλέντσια (5 ματς) και Νταλότ (2 ματς/1 ασίστ). 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1


ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

Η Βαλένθια ήταν υποφερτή στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στη Γιουνγκ Μπόις, μπήκε μπροστά στο σκορ, αλλά στην επανάληψη ήταν σαν να έπαιζε με δέκα παίκτες. Δέχθηκε αφόρητη πίεση και την ισοφάριση, η αστοχία του αντιπάλου ήταν αυτή που τη γλίτωσε από την ήττα. Δεύτερη συναπτή μοιρασιά για την ομάδα του Μαρθελίνο, διατηρεί προβάδισμα για την τρίτη θέση και τη μεταπήδηση στο Γιουρόπα Λιγκ, με νίκη βάζει ισχυρή υποψηφιότητα και για να συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Δεν βλέπεται» στο πρωτάθλημα, έχασε 1-0 εντός από την Τζιρόνα, αν και αυτή τη φορά έβγαλε πολλές ευκαιρίες. Εχει 5-3-1 με ελβετικές ομάδες, η ήττα στη Βασιλεία. Λογικά παίζει ο αρχηγός, μέσος, Παρέχο, δύσκολα ο μέσος Τσερίσεφ και οι αμυντικοί Ντιακαμπί και Πιτσίνι.

Η Γιουνγκ Μπόις έχει ως οδηγό την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στη Βαλένθια, διάστημα στο οποίο όχι μόνο ισοφάρισε, αλλά κατάφερε να βγάλει πολλές και καλές ευκαιρίες για να γυρίσει το ματς. Πήρε τον πρώτο βαθμό, πέτυχε το παρθενικό τέρμα της στον όμιλο, η όρεξη ανοίγει, αλλά πέραν της τρίτης θέσης (Γιουρόπα), δεν δείχνει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Στο πρωτάθλημα νίκησε 3-0 στην έδρα της Γκρασχόπερς, συνεχίζει τον περίπατό της. Συνολικά, έχει 3-1-3 απέναντι σε ισπανικές ομάδες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1