logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Πρόκριση στα γκολ!
 9/5/2019

Πρώτος αγώνας:

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ  3-1

Σε ένα ισορροπημένο ματς την διαφορά την έκανε η ποιότητα. Η Βαλένθια προηγήθηκε με τον Ντιακαμπί (11’). Η Άρσεναλ γύρισε το ματς με τους Λακαζέτ (18’, 26’) και Ομπαμεγιάνγκ (90+).

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Το γρήγορο γκολ στο Λονδίνο δεν είχε ανάλογη συνέχεια για την Βαλένθια, που στην συνέχεια παραδόθηκε στις ορέξεις της Αρσεναλ και έχει πλέον δύσκολη αποστολή στην ρεβάνς. Βελτίωσε πάντως την ψυχολογία της με το θριαμβευτικό 6-2 στην έδρα της ουραγού Ουέσκα και ανέβηκε στην πέμπτη θέση και είναι στο -3 από την τετράδα.. Στο Europa League έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς εντός και μαζί με το Champions League έχει πέντε σερί νίκες στο Μεστάγια. Εξέτισε ο αμυντικός μέσος Κοκλέν, δύσκολα ο μέσος Κοντογκμπιά , πάγια εκτός ο επιθετικός Τσερίσεφ. Για την ομάδα του Ουνάι Έμερι είναι μονόδρομος πλέον η κατάκτηση του Europa League. Με το καταστροφικο 1-1 απέναντι στην Μπράιτον στο πρωτάθλημα μόνο με θαύμα μπορεί να μπει στην τετράδα για να βρεθεί στο επόμενο Champions League και έτσι θέτει πλέον ως απόλυτο στόχο την κατάκτηση Europa League. Εκτός έδρας στην Ευρώπη δεν έχει ισοπαλία (4/0/2). Πάγια εκτός ο Ράμζεϊ, γνωστές κρίνονται οι απουσίες των Χόλντινγκ, Μπελερίν και Γουέλμπεκ.

Πιθανές συνθέσεις:

Βαλένθια: Νέτο – Πιτσίνι, Γκάμπριελ, Γκαράι, Γκαγιά – Σολέρ, Παρέχο, Κοκλέν, Γκέντες – Ροδρίγο, Γκαμεϊρό

Άρσεναλ: Λένο – Σωκράτης, Κοσιελνί, Μονρεάλ – Μάιτλαντ Νιλς, Τορέιρα, Τσάκα, Κολάσινατς – Οζίλ – Λακαζέτ, Ομπαμεγιάνγκ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Θα… πέσουν κορμιά στο «Μεστάγια» καθώς οι γηπεδούχοι πιστεύουν στην ανατροπή, ενώ η Αρσεναλ παρουσιάζεται σαφέστατα πιο ανταγωνιστική στην Ευρώπη. Θα θέλαμε «ψηλότερα» τον άσο, ρισκάρουμε σε over με συνδυαστικό αμφίτερμα.