logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Σύμμαχος η έδρα για Ντιναμό
 6/11/2019

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ
Μια νίκη απέναντι στην Ίντερ Ζάπρεσιτς στο πρωτάθλημα με 1-0 χωρίς να φορτσάρει κράτησε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ άνετα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Αήττητη για έξι ματς σε όλες τις διοργανώσεις (5/1/0) ενώ δεν έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία τρία. Εκτός οι αμυντικοί Λέσκοβιτς και Τεοφίλ-Κατρίν και οι επιθετικοί Γκαβράνοβιτς και Κουλένοβιτς.
Για το πρωτάθλημα η Σαχτάρ νίκησε άνετα 3-0 την Κάρπατι. Αήττητη και άνετα πρώτη πηγαίνει για απονομή πρωταθλήματος σε χρόνο ρεκόρ. Στο Champions League σκοράρει εύκολα αλλά ψάχνει αποτέλεσμα στην Κροατία για να ελπίζει σε πρόκριση. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Κριβτσόβ και Ισμαΐλι και ο μέσος Μάρλος. Εκτός οι μέσοι Μαϊκόν, Τοτοβίτσκι και Μάλισεβ και οι εξτρέμ Κονοπλιάνκα και Σόλομον.Σε εντός έδρας ματς φέτος η Ντιμαμό είναι αήττητη δέκα παιχνίδια σε Κροατία και Ευρώπη (9/1/0) έχοντας κρατήσει το μηδέν οκτώ φορές το μηδέν αμυντικά.Η Σαχτάρ έχει μόνο δύο νίκες στα τελευταία δέκα ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ (2/4/4).

Πιθανές συνθέσεις:

Ντιναμό Ζ. (4-3-3): Λιβάκοβιτς – Στογιάνοβιτς, Ντιλάβερ, Πέριτς, Λέοβατς – Μόρο, Αντέμι, Κατζιόρ – Ολμο, Ορσιτς, Πέτκοβιτς.Σαχτάρ Ντ. (4-2-3-1): Πιάτοβ – Ντοντό, Κριβτσόβ (Ματβιένκο), Χοτσολάβα, Ισμαΐλι – Στεπανένκο, Αλαν Πάτρικ – Τετέ, Μάρλος, Τάισον – Μοράες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ντιναμό ποντάρει στην έδρα για τη νίκη, ενώ η Σαχτάρ δεν έχει τη δυναμική προηγούμενων ετών στη διοργάνωση. Προβάδισμα ο «άσος».

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
Στο «Τζουζέπε Μεάτσα» του Μιλάνου, εκεί παίζει η Αταλάντα στην Ευρώπη. Η Αταλάντα δεν νόθευσε την επιθετική τακτική της στο Μάντσεστερ, προηγήθηκε με πέναλτι, αλλά η συνέχεια ήταν απογοητευτική, δέχθηκε πέντε τέρματα (5-1) δίχως να έχει την παραμικρή απάντηση (βαρύτερη ήττα στην ευρωπαϊκή ιστορία της). Κολλημένη στο μηδέν, ουδείς μιλάει για πρόκριση, ενώ στο πρωτάθλημα έπεσε θύμα έκπληξης, καθώς έχασε 2-0 εντός έδρας από την Κάλιαρι, μετά τη χειρότερη φετινή εμφάνιση. Εκτός ο μέσος Γκόσενς και ο επιθετικός Σαπάτα.
Η Μάντσεστερ Σίτι έπρεπε να δεχθεί πρώτη γκολ από την Αταλάντα για να περιορίσει την επιθετική δράση του αντιπάλου, αλλά ήταν έξοχη στη συνέχεια και απάντησε με πέντε τέρματα, για να πάρει την άνετη νίκη. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει το απόλυτο των βαθμών έπειτα από τρία ματς και με νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση, ενώ παίρνει και την πρωτιά αν έρθει «Χ» το άλλο ματς του ομίλου. Στην Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται στο «-6» από τη Λίβερπουλ, νίκησε 2-1 εντός τη Σαουθάμπτον με ανατροπή. Τιμωρημένος ο μέσος Φόντεν. Εκτός ακόμη οι αμυντικοί Ζιντσένκο και Λαπόρτ, οι μέσοι Ντ. Σίλβα και Ρόδρι και ο επιθετικός Σανέ. Πιθανό ροτέισον.
* Οver και goal/goal τα επτά από τα οκτώ τελευταία ματς της Αταλάντα σε όλες τις διοργανώσεις.
* Over τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Μάντσεστερ Σίτι σε όλες τις διοργανώσεις.

Πιθανές συνθέσεις:

Αταλάντα: (3-4-1-2): Γκολίνι – Τολόι, Παλομίνο, Τζιμσίτι – Χάτεμπουρ, Ντε Ρόουν, Φρόιλερ, Καστάν – Γκόμες, Πάσαλιτς – Ιλιτσιτς.
Μάντσεστερ Σ. (4-3-3): Εντερσον – Κανσέλο, Οταμέντι, Στόουνς, Μεντί – Φερναντίνιο, Γκιουντογάν, Ντε Μπρόινε – Μαχρέζ, Στέρλινγκ, Ζεσούς (Αγουέρο).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μάντσεστερ Σίτι είναι το φαβορί, το θέμα είναι αν θα δείξει διάθεση. Είναι πιθανό πάντως και αυτό το ματς να έχει αρκετά γκολ και έτσι θα επιλέξουμε το over 3,5.

3oς όμιλος

Μάντσεστερ Σ. 9 (10-1)
Ντιναμό Ζ. 4 (6-4)
Σαχτάρ Ντ. 4 (4-6)
Aταλάντα 0 (2-11)