logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

«Διπλά» σε πρώτο πλάνο
 6/11/2019

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Απογοήτευσης συνέχεια για την Λεβερκούζεν η οποία ηττήθηκε στο πρωτάθλημα με 2-1 από την πρωτοπόρο Γκλάντμπαχ. Στον όμιλο μετά από τρεις ήττες σε τρία παιχνίδια χρειάζεται θαύμα για να προκριθεί. Τραυματίες ο αρχηγός και βασικός κεντρικός μέσος Λαρς Μπέντερ (10 ματς) αλλά και ο μπακ Σίνκραβεν (3 ματς).
Αυτήν τη στιγμή η Ατλέτικο δεν μπορεί να νικήσει στο πρωτάθλημα. Εμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με την Σεβίλλη και ήταν η πέμπτη ισοπαλία στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος. Στο Champions League μπορεί με νίκη στην Γερμανία να σφραγίσει την πρόκριση. Εκτός ο μέσο-επιθετικός Ζοάο Φελίξ και οι αμυντικοί Χιμένες και Σάβιτς.* Η Λεβερκούζεν έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία οκτώ ματς με Ισπανούς (1/3/4).* Η Ατλέτικο έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία πέντε ματς σε γερμανικό έδαφος και την πέτυχε στο Λεβερκούζεν.
Πιθανές συνθέσεις:
Λεβερκούζεν: (4-2-3-1): Χραντέτσκι – Βάιζερ, Τα, Σβεν Μπέντερ, Γουέντελ –  Αράνγκις, Ντεμίρμπαϊ – Μπελαράμπι, Χάφερτς, Φόλαντ – ΑλάριοΑτλέτικο Μ. (4-4-2): Ομπλακ – Αριας, Φελίπε, Ερμόσο, Λόντι – Κορέα, Κόκε, Τόμας, Σαούλ – Ντιέγκο Κόστα, Μοράτα.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Απογοητευτική η παρουσία της Λεβερκούζεν στον όμιλο. Αντίθετα, η Ατλέτικο παρουσιάζει καλή εικόνα εν αντιθέσει με το πρωτάθλημα. Θα προσανατολιστούμε στο «διπλό».

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Η Λοκομότιβ Μόσχας πήγε «πληγωμένη» από τις απουσίες στο Τορίνο, αλλά προηγήθηκε της Γιουβέντους και κράτησε το προβάδισμα έως το 77'. Το κακό είναι ότι δέχθηκε δύο απανωτά τέρματα στο τελευταίο τέταρτο (2-1). Το τρίποντο στην έδρα της Λεβερκούζεν την καθιστά φαβορί για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα, για να συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ απαιτείται μία σειρά από υπερβάσεις. Στο πρωτάθλημα Ρωσίας έμεινε στο εκτός έδρας 1-1 απέναντι στην ΟΥΦΑ και έπεσε στην τρίτη θέση. Τραυματίες είναι οι επιθετικοί Φαρφάν και Τζόρτζεβιτς, αμφίβολοι δίνονται ο επιθετικός Σμολόφ (ε. 2/0, 11/3) και ο μέσος Μιραντσούκ.
Η Γιουβέντους δυσκολεύτηκε στο εντός έδρας ματς με τη Λοκομότιβ Μόσχας, αλλά έφερε τούμπα την κατάσταση στο τελευταίο τέταρτο και πανηγύρισε τη νίκη. Σταθερά στην κορυφή, με συγκάτοικο την Ατλέτικο Μαδρίτης, αν δεν χάσει στη Ρωσία δεν τίθεται θέμα για την πρόκριση, το βασικό μέλημα είναι να εξασφαλίσει την πρωτιά. Στο πρωτάθλημα Ιταλίας παραμένει στην κορυφή, έστω και αν δεν πείθει με τις εμφανίσεις της. Το Σάββατο νίκησε 1-0 εκτός έδρας την Τορίνο στο ντέρμπι του Πιεμόντε. Τιμωρημένος ο μέσος Κουαδράδο, εκτός λίστας ο αμυντικός Κιελίνι, ο μέσος Εμρέ Τσαν και ο επιθετικός Μάντζουκιτς, επιστρέφει ο μέσος Ραμπιό.No goal τα τρία από τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Λοκομοτίβ Μόσχας σε όλες τις διοργανώσεις.Goal/goal τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς της Γιουβέντους σε όλες τις διοργανώσεις.

Πιθανές συνθέσεις:
Λοκομοτίβ Μ. (5-4-1): Γκιγιέρμε – Ιγκνάτιεβ, Χέβεντες, Μουρίλο, Τσόρλουκα, Ρίμπους – Μπάρινοβ, Κριχόβιακ, Ζοάο Μάριο, Αλ. Μιραντσούκ - Εντερ

Γιουβέντους (4-3-1-2): Σέζνι - Ντανίλο, Μπονούτσι, Ρουγκάνι, Αλεξ Σάντρο - Κεντίρα, Πιάνιτς, Ματουιντί - Ράμσεϊ - Ιγουαΐν, Ρονάλντο

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γιουβέντους πιστεύουμε πως μετά τις δυσκολίες που συνάντησε στο πρώτο ματς με τη Λοκομοτίβ δεν θα θέλει να ζήσει ανάλογη κατάσταση, αν και αυτή τη φορά δεν θα έχει το αβαντάζ της έδρας. Με δεδομένη πάντως την αγωνιστική της ανωτερότητα, θεωρούμε πως θα φτάσει στη νίκη.

4ος όμιλος

Γιουβέντους 7 (7-3)
Aτλέτικο Μ. 7 (5-2)
Λοκομοτίβ Μ. 3 (3-5)
Λεβερκούζεν 0 (1-6)