logo as
   [887] ΣΤΑΝΤΕ ΝΙΟΝ - ΒΑΝΤΟΥΖ 0-1  [876] ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΚΛΑΓΚΕΝΦΟΥΡΤ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 3-2  [871] ΒΙΣΛΑ ΠΛΟΚ - ΜΙΕΝΤΖ ΛΕΓΚΝΙΚΑ Final 2-1  [873] ΦΑΡΟΥΛ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ Final 3-1  [885] ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ - ΧΑΚΕΝ Half 0-1  [879] ΤΒΕΝΤΕ - ΑΛΜΕΡΕ ΣΙΤΙ 2-0  [872] ΖΝΙΤΣΖ ΠΡΟΥΣΖΚΟΒ - ΑΡΚΑ ΓΚΝΤΙΝΙΑ 1929 Final 2-0  [875] ΣΕΙΝΑΓΙΟΕΝ - ΕΛΣΙΝΚΙ Final 3-3  
 
 
 
 
 
 
 

«Λύγισε» στην επανάληψη (vids)
 6/11/2019

Οι Βαυαροί παρατάχθηκαν χωρίς εκπλήξεις, με τον Φλικ να δίνει φανέλα βασικού στον Μίλερ που αγωνίστηκε ως ελεύθερος πίσω από τον «φουνταριστό» Λεβαντόφσκι, ενώ στον Ολυμπιακό βρήκε θέση στο αρχικό σχήμα ο Ραντζέλοβιτς αντί του Μασούρα. Οι Βαυαροί απο τα πρώτα λεπτά πίεσαν ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ, αλλά η άμυνα των ερυθρόλευκων βρέθηκε σε καλή βραδιά. Ο Ολυμπιακός δεν είχε αντιθέτως την εύκολη πάσα και έτσι η Μπάγερν είχε συντριπτικά ποσοστά κατοχής, χωρίς πάντως τις πολλές ευκαιρίες πέραν ενός δοκαριού με τον Παβάρ. 

Ανάλογο σκηνικό και στην επανάληψη, με την Μπάγερν να πιέζει και τον Ολυμπιακό να αντέχει χωρίς όμως να απειλεί σε αντεπιθέσεις. Ο Σα ήταν σταθερός όσες φορές χρειάστηκε αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν τελικά λύση στο 69’ όταν μετά από προσπάθεια του καλύτερου του γηπεδού, Κονάν, ο Λεβαντόφσκι «έγραψε» από κοντά το 1-0. Ο Βαλμπουενά πέρασε αντί του Μπουχαλάκη αλλά το σκηνικό δεν, άλλαξε με την Μπάγερν να αγγίζει το δεύτερο γκολ σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις. Ο Πέδρο Μαρτίνς έριξε στην μάχη και τον Ελ Αραμπί αλλά η Μπάγερν τελείωσε το ματς με δεύτερο γκολ στο 88’με τον Πέρισιτς που είχε μόλις περάσει στο ματς.

Μπάγερν: Νόιερ,  Παβάρ, Ντέιβις, Αλάμπα, Μαρτίνες, Γκορέτσκα (82' Τολισό), Κίμιχ, Γκνάμπρι (87' Πέρισιτς), Κομάν (90’ Κουτίνιο), Μίλερ, Λεβαντόφσκι. 
Ολυμπιακός: Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά,  Τσιμίκα, κέντρο, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκη (71' Βαλμπουενά), Ραντζέλοβιτς (61' Μασούρας), Ποντένσε (79’ Ελ Αραμπί), Γκερέρο

Για τον 4ο όμιλο, η Γιουβέντους απέδρασε με γκολ στο 93’ από την Μόσχα κόντρα στην Λοκομοτίβ (2-1) και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι «μπιανκονέρι» προηγήθηκαν στο 3ο λεπτό με γκολ του Ράμσεϊ μετά από λάθος του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, με τους Μοσχοβίτες να απαντούν με τον Μίραντσουκ (12’) αλλά τον Ντάγκλας Κοουστα να σκοράρει στις καθυστερήσεις και να χαρίζει τη νίκη αλλά και την πρόκριση στους "16" στους πρωταθλητές Ιταλίας.