logo as
   [173] ΜΙΤΟ - ΦΟΥΤΖΙΕΝΤΑ 1-0  [176] ΝΤΑΕΤΖΕΟΝ ΣΙΤΙΖΕΝ - ΣΕΟΥΛ 1-0  [175] ΤΣΕΣΠΑΚΟΥΣΑΤΣΟΥ - Β-ΒΑΡΕΝ ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ 0-2  [168] ΚΕΡΕΤΑΡΟ - ΠΟΥΜΑΣ Final 1-1  
 
 
 
 
 
 
 

«Καίγεται» η Χετάφε
 7/11/2019

ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΧΕΤΑΦΕ

Η Βασιλεία με τη νίκη της στην Ισπανία πήρε κεφάλι στον όμιλο και αν κάνει το «δύο στα δύο» με αντίπαλο τη Χετάφε μπορεί να προκριθεί, ανάλογα με το αποτέλεσμα της Κρασνοντάρ. Η ομάδα του Μαρσέλ Κόλερ, έμεινε πάντως στο 1-1 εντός έδρας με την Ξαμάξ στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος Ελβετίας. Στα δύο τελευταία της παιχνίδια σε Κύπελλο και πρωτάθλημα, έχει πετύχει τρία γκολ, όλα στο τελευταίο 20λεπτο. Eκτός οι μέσοι Μπούα, Στόκερ (τιμωρημένοι), Ραμίρες, Κουζμάνοβιτς και ο επιθετικός Φαν Βόλφσβινκελ, αμφίβολος ο εξτρέμ Οκαφόρ.

Η Χετάφε δείχνει να ξεπερνά διάστημα ντεφορμαρίσματος, προερχόμενη από δύο σερί νίκες στο ισπανικό πρωτάθλημα, η πιο πρόσφατη με 1-0 στην έδρα της Θέλτα. Η ομάδα του Πέπε Μπορδαλάς, θέλει τουλάχιστον ισοπαλία για να διατηρηθεί σε τροχιά πρόκρισης. Εκτός έδρας είναι δυνατή με μόνο μία ήττα σε έξι ματς όλων των διοργανώσεων. Εκτός ο τερματοφύλακας Μανοΐλοβιτς, οι μπακ Καμπρέρα, Γκονζάλες, Ετσέιτα, ο μέσος Μπεργάρα και ο εξτρέμ Εντιάι.

  • Στα πέντε τελευταία εκτός συνολικά η Χετάφε έχει πετύχει τέσσερα γκολ στο διάστημα από το 60' έως το 70'.

Πιθανές συνθέσεις:

Βασιλεία: Ομλιν – Βίντμερ, Κούμαρτ, Αλντερέτε, Πετρετά – Ζούφι, Τζάκα – Ζέγκροβα, Φράι, Οκαφόρ – Αντέμι 

Χετάφε: Τσιτσισόλα – Νιόμ, Καμπρέρα, Μπρούνο, Ρ. Γκαρνέρο – Τζέισον, Μακσίμοβιτς, Φαζρ, Κένεντι – Ανχελ, Μάτα

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Βασιλεία με το «διπλό» στην Ισπανία πήρε κεφάλι και πλέον ψάχνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης, την ώρα που η Χετάφε «καίγεται» για αποτέλεσμα. Ποντάρουμε στο goal-goal.


ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

3ος όμιλος. Η Κράσνονταρ επικράτησε 2-0 της Τραμπζονσπόρ και πήρε τους πρώτους της βαθμούς, έπειτα από δύο ήττες. Στο πρωτάθλημα Ρωσίας, έφερε ισοπαλία 2-2 εντός έδρας με τη Ροστόφ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 (34', 41'), αλλά κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με δύο γκολ στις καθυστερήσεις (93', 95')! Αυτή ήταν η 3η διαδοχική ισοπαλία στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην 4η θέση. Παράλληλα, διατηρήθηκε αήττητη σε 5ο ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σε επτά αγώνες έχει υποστεί μόνο μία ήττα. Θα παίξει χωρίς Γκαζίνσκι (μέσος), Καμπελά (μεσοεπιθετικός), Κλάεσον (εξτρέμ), Βάντερσον (εξτρέμ).

Η Τραμπζονσπόρ παραμένει χωρίς νίκη και με μόλις ένα βαθμό μετά την ήττα από την Κράσνονταρ. Πλέον, η νίκη αποτελεί μονόδρομο στη Ρωσία, ώστε να εξακολουθεί να έχει ελπίδες για την πρόκριση. Στο τουρκικό πρωτάθλημα, έχασε 1-0 εντός έδρας από την Γκεζτεπέ με γκολ στο 31'. Παρέμεινε μακριά από τη νίκη σε 3ο διαδοχικό παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις και ενώ είχαν προηγηθεί δύο επιτυχίες. Είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας, αλλά απέχει τρεις βαθμούς από την πρωτοπόρο Αλάνιασπορ.

  • Goal/goal τα επτά από τα οκτώ τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Τραμπζονσπόρ σε όλες τις διοργανώσεις.

Πιθανές συνθέσεις:

Κράσνονταρ: Σαφόνοβ – Ραμίρες, Σπάιτς, Μαρτινόβιτς, Πετρόβ – Φερνάντες, Βιλένα, Ούτκιν – Σουλεϊμάνοβ, Μπεργκ, Αρί

Τραμπζονσπόρ: Τσαρκί – Κορεκτσί, Ιβανίλντο, Κάμπι, Νόβακ – Σάρι, Κανμπάζ, Ντογκάν – Αβντιζάι, Σέρλοτ, Ν’ Γουακέμε

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι έχουν μεγαλύτερο κίνητρο, η άμυνα τους ωστόσο δεν εμπνέει σιγουριά. Ποντάρουμε στο over 2,5.

3ος όμιλος

Βασιλεία 7 (8-2)

Χετάφε 6 (3-2)

Κράσνονταρ 3 (3-7)

Τραμπζονσπόρ 1 (2-5)