logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Τα γκολ και η Σπόρτινγκ
 7/11/2019

.

ΛΙΝΤΣΕΡ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Έστω και με τύχη, η Λίντσερ άντεξε στο Αϊντχόφεν και διατηρήθηκε στο κόλπο της πρόκρισης. Σε σταθερά υψηλές πτήσεις παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία με πέντε μάλιστα νίκες. Γνωστές οι απουσίες των αμυντικών Βόστρι και Πόιγκατετζ.

Αν και καλύτερη, η Αϊντχόφεν κόλλησε στο 0-0 με την Λίντσερ και έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει στην μάχη της πρωτιάς.  Σε προβληματική κατάσταση εσχάτως, προερχόμενη από τέσσερα ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις . Με διπλό πάντως στην Αυστρία εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρόκριση. Μετρά 9-2-2 κόντρα σε αυστριακές ομάδες. Σημαντικές οι απουσίες των Μάλεν (πρώτος σκόρερ) και Μπερχφάιν (εξτρέμ), εκτός και ο βασικός μέσος Χέντριξ.

Πιθανές συνθέσεις:

Λίντσερ: Σλάγκερ – Βάισινγκερ, Τράουνερ, Φιλίποβιτς – Ρένερ (Πότσμαν), Μίχορλ, Χόλαντ, Ρανφτλ – Γκόιγκινγκερ, Ραγκούζ (Κλάους), Τετέ

Αϊντχοφεν: Ζουτ – Ντάμφρις, Σβάαμπ, Φιρχέφερ, Μποσκάλι – Ροσάριο, Ιατάρεν, Σαντίλεκ – Ντόαν, Μπρουμά, Χάκπο

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες με επιθετικές αρετές. Ποντάρουμε σε over με συνδυαστικό αμφίτερμα.

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Λ

Αν και πάλεψε, η Ρόζενμποργκ λύγισε στα τελευταία λεπτά στην Πορτογαλία και η τρίτη ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσειςε έβαλε τέλος στις ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης. Χωρίς συνέπεια φέτος και στο πρωτάθλημα πασχίζει για να προλάβει την 3η θέση και το εισιτήριο της Ευρώπης. Εκτός οι Κοντράντσερ (μέσος) και Λάνλι (ε). Η νίκη επί της Ρόζενμποργκ έβαλε για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης την Σπόρτινγκ. Τα λιοντάρια πασχίζουν να βρουν ηρεμια φέτος καθώς παρουσιάζονται αλλοπρόσαλλοι και στο πρωτάθλημα προερχόμενα από ήττα απο την Τοντέλα. Εκτός ο βασικός μέσος Ακούνια, γνωστές οι απουσίες των Ματιέ, ριστόφσκι, Μπατάλια και Χεσέ.

Πιθανές συνθέσεις:

Ρόζενμποργκ: Χάνσεν – Χέντεσταντ, Ρεγκίνιουσεν, Χόβλαντ, Μέλινγκ – Γιένσεν, Λούντεμο, Τρόντσεν – Χέλαντ, Σέντερλουντ, Ακιντόλα

Σπόρτινγκ: Ρενάν Ριμπέιρο – Νέτο, Κόατες, Ιλόρι, Μπόρχα – Εδουάρδο Ενρίκε (Βέντελ), Ντουμπιά, Μπρούνο Φερνάντες – Βιέτο, Μπολασί, Λουίς Φελίπε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μονόπλευρο ουσιαστικά το κίνητρο. Διπλό.