logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Over στο «Ολίμπικο»
 7/11/2019

ΚΛΟΥΖ-ΡΕΝ
Η Κλουζ επικράτησε 1-0 της Ρεν, πέτυχε τη 2η νίκη της στον όμιλο και δείχνει πως είναι άξια συνδιεκδικήτρια της πρόκρισης, σε έναν δύσκολο γι' αυτήν όμιλο. Στο πρωτάθλημα Ρουμανίας, επικεράτησε εντός έδρας της Ακαντέμικα Κλιντσένι με 3-0 (52', 69', 71'). Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, με δύο βαθμούς διαφορά από τη 2η Βιτορούλ. Τιμωρημένος ο αμυντικός Σούσιτς (15/0). Εκτός και ο μέσος Ιτου (14/2).
Σε δυσχερή θέση η Ρεν, η οποία μετά και την ήττα από την Κλουζ είναι στην τελευταία θέση χωρίς νίκη και με μόλις ένα βαθμό. Ο εκτός έδρας με τη Νιμ στο Σαμπιονά αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας. Τελευταία φορά έπαιξε στις 27/10, επικρατώντας εντός έδρας με 3-2 της Τουλούζ για το πρωτάθλημα. Τιμωρημένοι ο βασικός τερματοφύλακας Μαντί (11 συμμ.) και ο βασικός μέσος Καμαβινγκά (15/0).
* Η Κλουζ έχει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.
* Goal/goal τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Ρεν σε όλες τις διοργανώσεις.

Πιθανές συνθέσεις:

Κλουζ (4-3-3): Αρλάουσκις - Σούσιτς - Αντόνιε, Μπολί, Παουλίνιο - Τζόκοβιτα, Μπορντεάου, Κούλιο - Ομρανί, Ντέακ, Τραορέ.
Ρεν (4-4-2): Σαλέν – Τραορέ, Ντα Σίλβα (Μορέλ), Νιανιόν, Μαουασά – Ραφίνια, Μπουριζό, Γκρενιέ, Ντελ Καστίγιο – Νιανγκ, Ινού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ρεν αν θέλει να ελπίζει στην πρόκριση, πρέπει να νικήσει οπωσδήποτε την Κλουζ. Ωστόσο, δεν έχει πείσει με την παρουσία της μέχρι στιγμής στον όμιλο. Θα προσανατολιστούμε στο goal/goal.

ΛΑΤΣΙΟ-ΣΕΛΤΙΚ
* Κλειστό το ένα πέταλο του «Ολίμπικο» λόγω τιμωρίας.Η Λάτσιο έχει εμπλακεί σε τρία ματς σε όμιλο του Γιουρόπα, όλα τελείωσαν 2-1 και σε όλα σημειώθηκε ανατροπή! Το κακό είναι ότι βρέθηκε χαμένη σε δύο περιπτώσεις, με τελευταία στη Σκωτία. Δεν άντεξαν στην πίεση που άσκησε η Σέλτικ στην επανάληψη και πλέον η νίκη είναι αυτοσκοπός προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης. Ακμαιότατο το ηθικό, καθώς νίκησε 2-1 στην έδρα της Μίλαν στην Α' Ιταλίας και έβαλε φρένο σε... κατάρα 30 ετών. Τιμωρημένος ο Κατάλντι (μ. 3/0, 4/0), εκτός και ο Μάρουσιτς (α. 0/0, 6/1).
Η Σέλτικ δεν πτοήθηκε από το γκολ της Λάτσιο στο φινάλε του πρώτου μισού του ματς, στην επανάληψη αύξησε τα επίπεδα πίεσης και πανηγύρισε τη σπουδαία νίκη. Στην κορυφή του ομίλου οι «Καθολικοί», αν αποφύγουν την ήττα θα αγκαλιάσουν την πρόκριση, ενώ το θετικό είναι ότι ακόμη και να χάσουν, θα παραμείνουν στην πρώτη δυάδα. Το Σάββατο συνέτριψε (5-2) τη Χιμπέρνιαν στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ. Εκτός οι Μπαγιό (ε. 2/1, 6/2), πρόκειται για αξιοσημείωτη απουσία. Λείπει και ο Μπέιν (τ. 0 συμ, 2 συμ.), καθώς και τρεις παίκτες από το διάστημα της θερινής προετοιμασίας.* Over τα οκτώ τελευταία ματς της Λάτσιο σε όλες τις διοργανώσεις.* Over τα τέσσερα από τα πέντε τελεταία ματς της Σέλτικ σε όλες τις διοργανώσεις.

Πιθανές συνθέσεις:

Λάτσιο (3-5-2): Στρακόσα – Λουίζ Φελίπε, Βάβρο, Ατσέρμπι – Λάτζαρι, Παρόλο, Λούκας Λέιβα, Μιλίνκοβιτς, Γιόνι – Καϊσέδο, Ιμόμπιλε.
Σέλτικ (4-2-3-1): Φόρστερ – Φρίμποργκ, Ζουλιέν, Αγιερ, Μπομπό  - Μπράουν, Μακ Γκρέγκορ – Φόρεστ, Κρίστι, Ελιουνούσι – Εντουάρντ.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δύο ομάδες έχουν έφεση στο over και αυτή θα είναι η επιλογή μας στο συγκεκριμένο ματς.

5ος όμιλος

1. Σέλτικ 7 (5-2)
2. Κλουζ 6 (3-3)
3. Λάτσιο 3 (4-5)
4. Ρεν 1 (2-4)