logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Υποψιασμένος ο ΑΠΟΕΛ
 28/11/2019

1oς όμιλος

ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ-ΑΠΟΕΛ
Μετά το μπαμ που έκανε στην πρεμιέρα η Ντούντελανζ με το «διπλό» επί του ΑΠΟΕΛ δεν έχει πάρει βαθμό. Και δεν χάνει απλά, αλλά το κάνει και με μεγάλα σκορ. Σε τέσσερα παιχνίδια στον όμιλο έχει δεχτεί 15 γκολ! Στο πρωτάθλημα έχει μείνει πίσω, στο -14 από την κορυφή, με μόλις 5 νίκες σε 12 αγωνιστικές. Την Κυριακή έμεινε στην ισοπαλία στην έδρα της κόντρα στην UNA Strassen. Αμφίβολος ο βασικός μέσος Ποκάρ.
Μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση είναι ο ΑΠΟΕΛ μετά τη νίκη με ανατροπή επί της Καραμπάκ (2-1) στο ΓΣΠ. Η Ντούντελανζ είναι θεωρητικά ο αδύναμος κρίκος του ομίλου, αλλά πρακτικά έκανε τη ζημιά στους «γαλαζοκίτρινους» στη Λευκωσία στην πρεμιέρα. Προέρχεται από άνετη νίκη επί της Πάφου σε ματς όπου επέστρεψε μετά από δύο μήνες ο μέσος Ντε Βινσέντι. Ο αμυντικός Ζοαοζίνιο είναι αμφίβολος. 
* Όλα τα ματς της Ντουντελάνζ είναι over 2.5, τα τρία από αυτά μάλιστα είναι over 4.5 γκολ! 
* Over 2.5 γκολ και GG τα 3 από τα 4 ματς του ΑΠΟΕΛ στον όμιλο.
Πιθανές συνθέσεις:

Ντουντελάνζ (4-4-2): Ζουμπέρτ – Σνελ, Κιρχ, Κουλς, Μπουσουαρί – Μπουργκίν, Μουράτοβιτς, Στολτς, Μορέν – Σινάνι, Μπερνιέ.ΑΠΟΕΛ (3-5-2): Μπέλετς – Βούρος, Μερκής, Σάβιτς – Μιχαΐλοβιτς, Ιωάννου, Μάτιτς, Σόουζα, Αλεφ – Αλ Τάμαρι, Χαλένιους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να έπαθε τη ζημιά από την Ντουντελάνζ στον πρώτο γύρο, αλλά τώρα πηγαίνει στο Λουξεμβούργο υποψιασμένος και θεωρούμε πως θα καταφέρει να πάρει τη νίκη, από τη στιγμή που η αγωνιστική του ανωτερότητα είναι δεδομένη.

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΚΑΡΑΜΠΑΚ
Η Σεβίλλη έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ και δεν έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο στα δύο τελευταία παιχνίδια, όπου αναμένονται αρκετές αλλαγές από τον κόουτς Ζουλέν Λοπετέγι. Αναμένεται να πάρει λεπτά ο στόπερ Καρίσο μετά τον τραυματισμό του. Αρκετά γκολ στα περισσότερα παιχνίδια των Ανδαλουσιανών -σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στο πρωτάθλημα- που έχουν τρία over 2.5 γκολ και τρία NG στα τέσσερα ματς τους. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από «διπλό» επί της Βαγιαδολίδ και είναι στο βαθμό από την κορυφή. Χωρίς απουσίες.
Η Καραμπάκ έχασε το προβάδισμα που είχε πάρει για τα δεύτερη θέση μετά την ήττα 2-1 από τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία. Το κακό είναι πως τώρα αντιμετωπίζει εκτός το μεγαθήριο του ομίλου, το καλό πως η Σεβίλλη έχει ήδη προκριθεί. Πρώτη ήττα για την Καραμπάχ στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν από την Σιμκαγίτ, παραμένει όμως στην κορυφή με διαφορά. Αμφίβολοι ο αμυντικός Μεντβέρντεφ, ο μέσος Κιντάνα και ο επιθετικός Εμρελί. Εκτός ο μέσος Οζομπίτς.
* Goal/goal τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς της Σεβίλλης σε όλες τις διοργανώσεις.
* Και τα 4 ματς της Καραμπάκ στον όμιλο ήταν over, τα τρία GG.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σεβίλλη αν δείξει διάθεση θα πάρει το ματς, αλλά με την απόδοση στον «άσο» να είναι χαμηλή, δεν έχει αξία να ασχοληθούμε με αυτό το σημείο. Με δεδομένο όμως πως η Καραμπάκ χρειάζεται θετικό αποτέλεσμα και θα κυνηγήσει το γκολ, αυτό μπορεί να βοηθήσει στην επιβεβαίωση του over.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Σεβίλλη 12 (12-2)
2. ΑΠΟΕΛ 4 (7-8)
3. Καραμπάκ 4 (7-8)
4. Ντουντελάνζ 4 (7-15)