logo as
   [959] ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ - ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ 3-1  
 
 
 
 
 
 
 

Βολεύεται η Κοπεγχάγη
 12/12/2019

2ος όμιλος

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΜΑΛΜΕ

Η Κοπεγχάγη επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Λουγκάνο και έκανε το μεγάλο βήμα για την πρόκριση. Βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου και με ισοπαλία προκρίνεται σίγουρα στους «32», χωρίς να την ενδιαφέρει τη θα κάνει η Ντιναμό Κιέβου. Στο πρωτάθλημα Δανίας, επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Νόρτζελαντ. Σημείωσε την 3η διαδοχική νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός ο επιθετικός Βιντ (6/5) και οι Αντερσεν (τερματοφύλακας) και Μπόιλεσεν (μπακ).

Η Μάλμε επικράτησε εντός έδρας της Ντιναμό Κιέβου με 4-3, με γκολ στ 96'! Ανέβηκε πλέον στη 2η θέση και για να προκριθεί σίγουρα χωρίς να την ενδιαφέρει τι θα κάνει η Ντιναμό, πρέπει να νικήσει στην Κοπεγχάγη. Αν φέρει ισοπαλία, πρέπει να μη νικήσει η ουκρανική ομάδα με την οποία υστερεί στην ισοβαθμία. Μπορεί να προκριθεί ακόμη κι αν χάσει, αρκεί να μη νικήσει η Ντιναμό. Στις 2 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε το σουηδικό πρωτάθλημα, τερματίζοντας στη 2η θέση. Την περασμένη Πέμπτη σε φιλικό ματς νίκησε 5-0 τη Λίνκολν.

  • Στα τελευταία έντεκα ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχει υποστεί μόνο μία ήττα.

Πιθανές συνθέσεις:

Κοπεγχάγη: Γιόνσον – Βαρέλα, Παπαγιαννόπουλος, Νέλσον, Μπένγκτσον – Νταραμί, Μουντραζίγια, Φαλκ, Φίσερ – Εντόι, Σάντος

Μάλμε: Νταλίν – Λάρσον, Νίλσεν, Μπένγκτσον, Σαφάρι – Γκαλ, Ρακίπ, Τραούστασον, Ρίεκς – Μπέργκετ, Ρόζενμπεργκ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αμφίρροπη μάχη, με τους γηπεδούχους να βολεύονται ακόμα και με έναν βαθμό, την στιγμή που η Μάλμε θα αισθάνεται σίγουρη με νίκη. Ποντάρουμε στο under.


ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΛΟΥΓΚΑΝΟ

Η Ντιναμό Κιέβου έχασε με 4-3 από τη Μάλμε, με γκολ που δέχθηκε στο 96'! Πλέον, είναι στην 3η θέση και η νίκη επί της Λουγκάνο είναι μονόδρομος. Από κει και πέρα, θα περάσει σίγουρα αν δεν νικήσει η Μάλμε. Αν νικήσει, η σουηδική ομάδα, τότε θα πρέπει να υπερισχύσει στην ισοβαθμία της Κοπεγχάγης. Στο ουκρανικό πρωτάθλημα, έχασε 2-1 εντός έδρας από τη Ζόρια. Είναι στην 3η θέση, με τον ρεαλιστικό στόχο να είναι η 2η. Τιμωρημένος ο μέσος Σίντορτσουκ (13/0).

Η Λουγκάνο έχασε 1-0 από την Κοπεγχάγη και έχασε και τις τελευταίες ελπίδες που είχε για την πρόκριση, παραμένοντας στην τελευταία θέση, χωρίς νίκη. Στο ελβετικό πρωτάθλημα, έφερε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας με τη Ξαμάξ. Είναι στην 6η θέση και θέλει να βρεθεί στην πρώτη πεντάδα προκειμένου να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Εκτός ο μέσος Σαμπατίνι (13/0) και ο επιθετικός Γκερντ (12/0).

  • No goal τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της Λουγκάνο σε όλες τις διοργανώσεις.

Πιθανές συνθέσεις:

(4-2-3-1): Μπόικο – Μικολένκο, Καντάρ, Ποπόβ, Κετζιόρα – Μπουγιάλσκι, Σέπελεβ – Σαπαρένκο, Ντε Πένα, Τσιγκανκόβ – Μπισέντιν

(4-3-3): Μπάουμαν – Γιάο, Κέσκες, Νταπρελά, Ομπεξερ – Κουστόδιο, Λόβριτς, Βέσεϊ – Λαβάντσι, Χόλεντερ, Αρατόρε

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μονόπλευρο το ενδιαφέρον. Λογικό φαβορί η Ντιναμό Κιέβου και θα συνδυάσουμε τον άσο με το over 2,5.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Κοπεγχάγη 9 (5-3)

2. Μάλμε 8 (7-6)

3. Ντιναμό Κιέβου 6 (6-6)

4. Λουγκάνο 2 (1-4)