logo as
   [160] ΣΠΟΡΤ ΧΟΥΑΝΚΑΓΙΟ - ΚΑΡΛΟΣ ΜΑΝΟΥΚΙ Final 1-0  
 
 
 
 
 
 
 

«Τελικός» πρόκρισης!
 12/12/2019

ΧΕΤΑΦΕ-ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Θέλει να συνεχίσει να γράφει ιστορία η Χετάφε, η οποία στην πρώτη της έξοδο στην Ευρώπη βρίσκεται αγκαλιά με μία σπουδαία πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Θα τα καταφέρει αν αποσπάσει ισοπαλία από την Κράσνονταρ, αφού υπερτερεί και στη μεταξύ τους ισοβαθμία και σε πιθανή τριπλή ισοβαθμία. Μάλιστα σε περίπτωση νίκης, θα είναι πρώτη, αν δεν κερδίσει η Βασιλεία. Εκτός Μανόλοβιτς (τερμ.) Άματ και Μπεργκάρα (μέσοι), επιστρέφει ο χαφ Χάσον που ήταν τιμωρημένος στο πρωτάθλημα.

Για την Κράσνονταρ η νίκη στη Μαδρίτη είναι μονόδρομος για να περάσει στους «32», αφού σε ισοβαθμία με τη Χετάφε υστερεί. Σε πιθανή τριπλή ισοβαθμία με Βασιλεία και Χετάφε μένει επίσης εκτός. Αν τα καταφέρει θα έχει κάνει την απόλυτη ανατροπή, καθώς ξεκίνησε με δύο ήττες στο γκρουπ. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από ισοπαλία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αποτέλεσμα που τη διατηρεί στη δεύτερη θέση. Εκτός λόγω τιμωρίας ο επιθετικός Ντα Σίλβα.

  • Τρία NG και under 1.5 γκολ στα πέντε ματς στον όμιλο για την Χετάφε.
  • Τρία NG και over 2.5 γκολ στα ματς στον όμιλο για την Κράσνονταρ.

Πιθανές συνθέσεις:

Χετάφε: Τσιτσισόλα – Ντ. Σουάρες, Τζενέ, Καμπρέρα, Νιόμ – Τζέισον, Αραμπάρι, Μακσίμοβιτς, Κουκουρέγια – Ανχελ, Μολίνα

Κράσνονταρ: Σαφόνοβ – Ραμίρες, Σπάιτς, Μαρτινόβιτς, Πετρόβ – Ολσον, Βιλένα, Γκαζίνσκι – Σουλεϊμάνοβ, Βάντερσον, Μπεργκ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τελικός πρόκρισης για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι δείχνουν να έχουν το προβάδισμα, θα επιλέξουμε ωστόσο το ποντάρισμα στο goal-goal.


ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Η Βασιλεία έχασε 1-0 από την Κράσνονταρ, ωστόσο παρά την ήττα της, εξασφάλισε την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα κόντρα στην Τραμπζονσπόρ, καθώς την ίδια ώρα θα παίξουν η Χετάφε με την Κράσνονταρ που ισοβαθμούν στη 2η θέση. Η Βασιλεία υπερτερεί στην ισοβαθμία και με τις δύο. Στο ελβετικό πρωτάθλημα, επικράτησε άνετα εντός έδρας της Σιόν με 4-0. Είναι στη 2η θέση, σε απόσταση ενός βαθμού από την πρωτοπόρο Γιουνγκ Μπόις. Αναμένεται να παραταχθεί χωρίς προβλήματα.

Η Τραμπζονσπόρ γνώρισε μία ακόμη ήττα, αυτή τη φορά από τη Χετάφε με 1-0. Βρίσκεται στην τελευταία θέση, χωρίς νίκη, έχοντας αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα Τουρκίας, επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας της Αντάλιασπορ. Μπορεί η παρουσία της στο Γιουρόπα Λιγκ να είναι απογοητευτική, πάντως στα έξι τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχει υποστεί μόνο μία ήττα. Τραυματίες οι μέσοι Ομιούρ και Τσανμπαζ.

  • No goal τα τέσσερα τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις για την Βασιλεία.
  • Goal/goal τα τρία τελευταία παιχνίδια της Τραμπζονσπόρ.

Πιθανές συνθέσεις:

Βασιλεία: Ομλιν – Βίντμερ, Αλντερέτε, Κούμαρτ, Πετρέττα – Τζάκα, Τζούφι – Στόκερ, Φράι, Κάμπο – Καμπράλ (Αντέμι)

Τραμπζονσπόρ: Καρντεσλέρ (Τσακίρ) – Χοσεϊνί, Κάμπι, Ιβανίλντο – Ερντογάν, Παρμάκ, Ασάν, Ονάζι – Εκουμπάν, Ακπινάρ, Αβντιζάι

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Βασιλεία χρειάζεται την νίκη για να κλειδώσει την  πρωτιά του ομίλου και απέναντι στους αδιάφορους Τούρκους είναι το φαβορί. Ασος σε συνδυασμό με over 2,5.


3ος όμιλος

Βασιλεία 10 (10-4)

Χετάφε 9 (5-4)

Κράσνονταρ 9 (7-8)

Τραμπζονσπόρ 1 (3-9)