logo as
   [399] ΧΕΜΠΑΡ ΠΑΖΑΡΝΤΖΙΚ - ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ 0-3  [425] ΚΑΙΣΕΡΙΣΠΟΡ - ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ 0-1  [393] ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ - ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ Final 2-0  [419] ΒΑΝΤΟΥΖ - ΒΙΛ 1900 1-0  [400] ΑΛΤΑΧ - ΜΠΛΑΟΥ ΒΑΙΣ ΛΙΝΤΣ 2-2  [413] ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ - ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ Half 0-0  [407] ΟΣΙΓΕΚ - ΙΣΤΡΑ 1961 1-2  [415] ΜΑΛΜΕ - ΒΑΣΤΕΡΑΣ Half 0-0  [416] ΒΑΑΣΑ - ΓΝΙΝΣΤΑΝ Half 2-1  
 
 
 
 
 
 
 

«Πετάει» η Γκλάντμπαχ!
 12/12/2019

10ος όμιλος

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ
Μεγάλη νίκη της Γκλάντμπαχ απέναντι στην Βολφσμπέργκερ (0-1), που την έβαλε σε θέση πρόκρισης. Θα την πάρει ακόμα και με ισοπαλία, ενώ θέλει νίκη για την πρώτη θέση που παίζει ρόλο στην κλήρωση της επόμενης φάσης. Μπορεί να προκριθεί και με ήττα, αρκεί να ηττηθεί και η Ρόμα στο άλλο ματς του ομίλου. Μία νίκη και μία ισοπαλία έχει στα 5 τελευταία εντός στην διοργάνωση. Με over έβγαλε τα 6 από τα 7 τελευταία εντός στο Γιουρόπα Λιγκ. Προέρχεται από τον θρίαμβο στο εντός έδρας ντέρμπι με την Μπάγερν Μονάχου (2-1), παραμένοντας στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα, ενώ ήταν και η 3η σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Ετοιμος ο στόπερ Γκίντερ.
Η Μπασακσεχίρ απογοήτευσε απέναντι στην Ρόμα (0-3) κι εκεί που είχε ευκαιρία να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Θέλει μόνο νίκη για να περάσει, αφού και τυχόν ισοβαθμία με την Ρόμα υστερεί. Με μόλις δύο νίκες και μία ισοπαλία έβγαλε τα 9 τελευταία εκτός στην διοργάνωση, ενώ τα τρία πιο πρόσφατα ήταν και no goal. Η ομάδα του Μπουρούκ προέρχεται από το εκτός 1-1 με την Ντενισλισπορ για το πρωτάθλημα της Τουρκίας. Μόλις δύο ήττες έχει στα 14 ματς πρωταθλήματος κάτι που λέει πολλά. Παραμένει τραυματίας ο στόπερ Σκρτελ, ενώ αποθεραπεύτηκε ο επίσης στόπερ Τεκντεμίρ.

Πιθανές συνθέσεις:

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ – Λάινερ, Γκίντερ, Ελφέντι, Μπενσεμπαϊνί – Μπένεζ, Ζακάρια, Χόφμαν – Στιντλ - Πλεά, Τιράμ
ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ: Γκιουνόκ – Επουρεάνου, Πονκ, Σκρτελ, Κλισί – Τοπάλ, Καχβετσί, Αζουμπουίκε – Βίστσα, Κριβελί, Γκούλμπραντσεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε εξαιρετικό μομέντουμ τα «πουλάρια», δεν έχουν μεγάλη τύχη οι Τούρκοι.

ΡΟΜΑ-ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ
Μεγάλη εμφάνιση και νίκη για την Ρόμα στο άντρο της Μπασακσεχίρ που την έφερε κοντά στην πρόκριση. Της κάνει και η ισοπαλία αν και θέλει την πρώτη θέση, που παίζει ρόλο στην κλήρωση της επόμενης φάσης, την οποία μπορεί να πάρει με καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό της Γκλάντμπαχ στο άλλο ματς του ομίλου. Με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες έβγαλε τα 7 τελευταία εντός στην διοργάνωση, με τα 5 να ήταν και over. Η ομάδα του Φονσέκα προέρχεται από το εκτός 0-0 στο ντέρμπι με την Ίντερ για το πρωτάθλημα. Είναι αήττητη στα 4 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις με 3 νίκες, δεχόμενη μόλις ένα γκολ. Παραμένουν τραυματίες οι Κριστάντε (χαφ), Παστόρε (επιθετικός μέσος). Ταλαιπωρήθηκε από ίωση ο Τζέκο, αλλά την ξεπέρασε.
Η Βολφσμπέργκερ το πάλεψε απέναντι στην Γκλάντμπαχ αλλά δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα (0-1) κι έτσι έχασε και τις λίγες ελπίδες που είχε να διεκδικήσει μια από τις δύο πρώτες θέσεις. Εμεινε με την νίκη της πρεμιέρας στον όμιλο, ενώ σα τρία πιο πρόσφατα δεν πήρε βαθμό. Με no goal έβγαλε τα 4 εκτός έδρας παιχνίδια της στην διοργάνωση. Η ομάδα του υπηρεσιακού Σαχλί προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Λίντσερ, που βάρυνε ακόμα περισσότερο το κλίμα. Γιατί ήταν η 5η ήττα στα 6 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Πολλά τα θέματα που έχει στην άμυνα, δεχόμενη εύκολα το γκολ. Πάντως δεν θα πάει για τουρισμό στην Ρώμη, όπως είπαν παίκτες, αλλά και ο Σαχλί.

Πιθανές συνθέσεις:

ΡΟΜΑ: Μιράντε - Φλορέντσι, Μαντσίνι, Φάτσιο, Σπινατσόλα - Ντιαβαρά, Βερετού - Ουντέρ, Μκιταριάν, Περότι - Τζέκο.
ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ: Κόφλερ – Νόβακ, Σολμπάουερ, Ρνιτς, Σμιτζ – Σμιντ, Λάιτγκεμπ, Ριτζμάιερ – Λιντλ – Βάισμαν, Νιάγκμπο

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στα… πόδια της Ρόμα η πρόκριση, θα πρόκειται για αυτοκτονία να μην τα καταφέρει. Και ο άσος από ημίχρονο πάντως είναι χαμηλά.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Γκλάντμπαχ 8 (5-7)
2. Ρόμα 8 (10-4)
3. Μπασακσεχίρ 7 (5-8)
4. Βολφσμπέργκερ 4 (5-6)