logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Κρίνεται η πρωτιά
 12/12/2019

11ος όμιλος

ΓΟΥΛΒΣ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ
Τρελό το ματς της Γουλβς με την Μπράγκα, όπου κάποια στιγμή βρέθηκε να είναι μπροστά στο σκορ με 3-1, αλλά πήρε την ισοπαλία. Η Γουλβς για να πάρει την πρώτη θέση, θέλει νίκη και να μη νικήσει η Μπράγκα στο άλλο ματς.Με 4 νίκες έβγαλε τα 5 εντός έδρας ματς στην διοργάνωση, που είναι πρωτάρα. Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο προέρχεται από το εκτός 2-2 με την Μπράιτον για την Πρέμιερ της Αγγλίας. Εκεί όπου είναι αήττητη στα 11 τελευταία, με 5 νίκες, ενώ τα 8 ήταν και γκολ-γκολ. Παραμένει τραυματίας ο στόπερ Μπολί. Σοβαρό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με πολλούς αναπληρωματικούς.
Η Μπεσίκτας κατάφερε να πάρει τους πρώτους βαθμούς στον όμιλο με τη νίκη στις καθυστερήσεις απέναντι στην Σλόβαν Μπρατισλάβας (2-1). Κάτι είναι κι αυτό για την τουρκική ομάδα που κινδυνεύει να ολοκληρώσει την φετινή ευρωπαϊκή πορεία μα αρνητικό ρεκόρ. Θέλει την καλή εμφάνιση και στην Αγγλία. Μία νίκη έχει στις 7 τελευταίες εξορμήσεις στην διοργάνωση. Με γκολ-γκολ και over έβγαλε τις τρεις πιο πρόσφατες. Πάντως είναι εξαιρετική στο τουρκικό πρωτάθλημα, όπου προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 3-2 επί της Κασίμπασα, Ήταν η 6η σερί νίκη πρωταθλήματος και παραμένει κοντά στην κορυφή. Ετοιμοι οι Ρουίθ (στόπερ), Ντόουγκλας (αμυντικός μέσος). Θα παίξει με αρκετές αλλαγές.

Πιθανές συνθέσεις:

ΓΟΥΛΒΣ: Ρούντι – Βαγιέχο, Μπένετ, Κίλμαν – Σάντερσον, Πέρι, Σαΐς, Βινάγκρε – Κάμπελ, Ζότα – Κουτρόνε
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Ουτκού – Καλαφάτ, Καγιά, Ρόκο, Ρεμπότσο – Ουισάλ, Ελνενί, Οζιακούπ – Λενς, Γιαλτσίν, Ναγίρ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γουλβς έχει το κίνητρο πρωτιάς και η Μπεσίκτας θέλει να αποχαιρετίσει αξιοπρεπώς τη διοργάνωση, θα ρισκάρουμε το γκολ-γκολ.

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ-ΜΠΡΑΓΚΑ
Χωρίς πιθανότητες πρόκρισης πλέον, η Σλόβαν Μπρατισλάβας αποχαιρετά την Ευρώπη με αγώνα στην έδρα της απέναντι στην Μπράγκα. Αν υπάρχει κάποιο κίνητρο, είναι να διατηρήσει την τρίτη θέση και να μην τερματίσει στην ουρά του ομίλου. Δύο τιμωρημένοι στο φινάλε, οι μέσοι Ντε Καμπς και Ράμπιου. Το βασικό πρόβλημα στον όμιλο εστιάζεται στην άμυνα. Δέχτηκε γκολ σε όλα τα ματς, συνολικά εννέα σε πέντε παιχνίδια. Εχει τέσσερα GG και over στα πέντε ματς. Στο πρωτάθλημα κάνει και φέτος περίπατο. Πέρυσι το πήρε με +17 βαθμούς, τώρα είναι ήδη στο +10 μετά και τη νίκη επί της δεύτερης DAC.
Η Μπράγκα έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους «32», πλέον θέλει και την πρωτιά στον όμιλο. Με νίκη θα είναι πρώτη ή με άλλο αποτέλεσμα χρειάζεται να μην κερδίσει η Γουλβς. Πολλά γκολ στα παιχνίδια της Μπράγκα, έχει 4 σερί GG και over, μάλιστα τα τρία από αυτά είναι over 3.5! Στην Ευρώπη τα πάει περίφημα η ομάδα του Σα Πίντο και είναι αήττητη στα 12 τελευταία παιχνίδια, αλλά στο πρωτάθλημα κάνει νερά (προέρχεται από ήττα στο Αβες). Αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Πιθανές συνθέσεις:

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ: Γκριφ – Μεντβέντεβ (Μπάιριτς), Αμπένα, Μποζίκοβ, Ντε Μάρκο – Λιούμπιτσιτς, Χολμάν (Ντάνιελ), Νόνο – Ντράζιτς, Σπόραρ, Μόχα
ΜΠΡΑΓΚΑ: Ματέους – Ντ. Βιάνα, Τορμένα, Πάμπλο, Καζού - Νοβάις, Παλίνια, Φρανσέρζιο – Γκαλένο, Μουρίλο, Ρουί Φόντε
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από τους Πορτογάλους εξαρτάται, ενδιαφέρουσες οι αποδόσεις στο διπλό.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Μπράγκα 11 (5-7)
2. Γουλβς 10 (7-5)
3. Σλόβαν Μπρατισλάβας 4 (8-9)
4. Μπεσίκτας 3 (6-11)