logo as
   [103] ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ - ΕΙΦ Final 2-1  [107] ΚΑΠΦΕΝΜΠΕΡΓΚ - ΧΟΡΝ Half 1-2  [109] ΡΙΝΤ - ΑΜΣΤΕΤΕΝ Half 3-0  [108] ΛΑΦΝΙΤΖ - ΛΕΟΜΠΕΝ Half 0-3  
 
 
 
 
 
 
 

Ανανέωσε ο Σφαιρόπουλος!
 15/12/2019

Στον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ μέχρι το καλοκαίρι του 2023 θα βρίσκεται ο Γιάννης Σφαιρόπουλους που επέκτεινε για ακόμα τρία χρόνια το συμβόλαιο του με την «ομάδα του λαού».


Οι δύο πλευρές έχοντας μείνει απόλυτα ικανοποιημένες από την συνεργασία τους εδώ και 13 μήνες βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους και την Κυριακή (15/12) έγινε γνωστό πως ο Ελληνας κόουτς υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Μακάμπι Τελ Αβί, το οποιο θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2023.


«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέκτεινα τη συνεργασία μου με ένα σπουδαίο και ιστορικό κλαμπ όπως η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες για την ευκαιρία που μου έδωσαν να κοουτσάρω για μια ομάδα με ένδοξη ιστορία. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους παίκτες και τους συνεργάτες μου, το management, τους προπονητές, το ιατρικό σταφ και όλους όσοι δουλεύουμε μαζί για να φέρουμε νίκες και τίτλους στη Μακάμπι. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω να αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας. Με τη βοήθεια των οπαδών μας, θα συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Ελληνας τεχνικός.