logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Θαρραλέος αλλά άτυχος...
 12/3/2020

Ο Ολυμπιακός είχε παίκτη λιγότερο για μία ώρα, προηγήθηκε της Γουλβς αλλά δεν πήρε μία χρυσή νίκη με το 1-1 να αφήνει πάντως ανοικτούς λογαριασμούς για την ρεβάνς...

Κατάθεση ψυχής έκαναν και πάλι οι «ερυθρόλευκοι», παρά την... παγωμάρα του άδειου «Καραϊσκάκη» λόγω κορωνοϊου και την αποβολή του Σεμέδο (28’) ευτύχησαν να πάρουν προβάδισμα στο 54’. Ο Καμαρά βρήκε τον Γκιγέρμε, που από πλάγια γύρισε παράλληλα δίνοντας έτοιμο γκολ στον Ελ Αραμπί που με όλη του την άνεση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Γουλβς πήρε από εκεί και πέρα τα ηνία, απειλώντας στο 59’ με τον Χιμένες να σουτάρει και τον Σα να αποκρούει σωτήρια με το... κεφάλι, για να ισοφαρίσει στο 67' μετά από κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ, ο Μουτίνιο πάτησε για τον Νέτο που σούταρε και η αφού κόντραρε στον Μπουχαλάκη κατέληξε στα δίχτυα του Σα. Η υπόλοιπη διάρκεια κύλησε χωρίς μεγάλη φάση, με την αγγλική ομάδα να έχει ανούσια κατοχή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας (39' Σισέ), Βαλμπουενά (84' Γκασπάρ), Ελ Αραμπί (74' Φορτούνης)
ΓΟΥΛΒΣ: Ρουί, Πατρίτσιο, Ντόχερτι (46' Νέτο), Νέβες, Χιμένες, Μπολί, Κόντι, Ζότα, Σαϊς, Μουτίνιο (85' Ντεντόκερ), Βινάγκρε (79' Ποντένσε),  Τραορέ.