logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

H EuroLeague ενάντια στον κορονοϊό!(vid)
 25/3/2020

Την δικιά της παγκόσμια εκστρατεία για την πρόληψη και την καταπολέμηση του κορονοϊού ξεκίνησε η  EuroLeague μέσω του #EUROLEAGUEUNITED.


Η έξαρση του κορονοϊού έχει «παγώσει» την αγωνιστική δραστηριότητα και στην EuroLeague, η Διοργανώτρια Αρχή ωστόσο από την πλευρά της αποφάσισε μέσω του #EUROLEAGUEUNITED να συμβάλει στον αγώνα ενάντια στον COVID-19.


Η εκστρατεία της EuroLeague έχει ως στόχο την ενημέρωση, την πρόληψη και την καταπολέμηση του κορορνοϊού με αρκετούς θρύλους της διοργάνωσης, μέσα στους οποίους βρίσκεται και ο Θοδωρής Παπαλουκάς, να βρίσκονται στο σχετικό βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα.

Η ανακοίνωση της EuroLeague:


«Η EuroLeague ανακοινώνει τη δημιουργία παγκόσμιας εκστρατείας υποστήριξης και ενθάρρυνσης στην οποία θα πρωτοστατήσουν οι ομάδες, οι παίκτες, οι προπονητές, οι διαιτητές, οι πρεσβευτές και άλλοι ενδιαφερόμενοι της EuroLeague και του EuroCup. Η #EUROLEAGUEUNITED επεκτείνει την υποστήριξη που έχει προσφέρει η διοργανώτρια με παγκόσμιες εκστρατείες ευαισθητοποίησης, όπως το #StayHome και το #InThisTogether με στόχο να συντονίσει τις προσπάθειες για την ευαισθητοποίηση για τον τρόπο που κάθε άτομο μπορεί να συμβάλει στην καταπολέμηση της εξάπλωσης του ιού, να παρέχει συμβουλές σε φιλάθλους για να διατηρούνται υγιείς κατά την παραμονή τους στο σπίτι, να υποστηρίξει όσο το δυνατόν περισσότερο τις κοινότητες που το έχουν ανάγκη και να συνεχίσει να παρέχουμε περιεχόμενο γύρω από το κοινό πάθος μας για μπάσκετ».