logo as
   [164] Ο ΧΙΓΚΙΝΣ - ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ 0-1  [162] ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ - ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ 2-0  
 
 
 
 
 
 
 

Κατώτερος των περιστάσεων
 17/9/2020


Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο και νευρικό και για τις δύο ομάδες. Ο Αρης είχε την υπεροχή από τα πρώτα λεπτά αλλά δυσκολευόταν να παρουσιαστεί επιθετικός στην αντίπαλη εστία, ενώ οι φιλοξενούμενοι έδωσαν χώρο αναζητώντας αντεπιθέσεις. Η Κόλος απείλησε μάλιστα στο 33’ αλλά ο Κουεστα ήταν σε ετοιμότητα για να απαντήσει ο Άρης με δοκάρι του Ματίγια (36’). 

Η επανάληψη επιφύλασσε περισσότερες συγκινήσεις. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με το Νόβακ (47’), αλλά ο Άρης απάντησε με ωραία προσπάθεια του Γκάμα (55’). Η Κοβαλίβκα βρήκε πάντως και δεύτερο γκολ από τον Αντιουκχ (62’) που έμελλε μάλιστα να κρίνει την αναμέτρηση. Ο Ενιγκ ρίσκαρε από τον πάγκο, αλλά οι γηπεδούχοι πίεσαν ανορθόδοξα και δεν κατάφεραν να φθάσουν στην ισοφάριση, στον δεύτερο "ελληνικό" αποκλεισμό της ημέρας. Η Κόλος θα αντιμετωπίσει την Ριέκα στον επόμενο γύρο. 

ΑΡΗΣ (Ένινγκ): Κουέστα, Λούκας Σάσα (78’ Μαντσίνι), Ροζ, Ντάτκοβιτς, Γκάνεα (69’ Μάνος, Ματίγια, Τζέγκο, Μπερτόγλιο, Μπρούνο Γκάμα, Φετφατζίδης, Λόπεθ
 ΚΟΛΟΣ ΚΟΒΑΛΙΒΚΑ (Κοστίσιν): Βόλινετς, Πετρόφ, Χαβρίς, Νόβακ, Ζοζούλια (50’ Μορόζκο), Γέμετς, Μπογκντάνοφ, Ζαντόια, Σμίρνιι (87’ Κοστίσιν), Άντιουκχ, Λισένκο (63’ Σελέζνιοφ)