logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Παραμένει όνειρο… (vid)
 30/9/2020

Ούτε φέτος θα αγωνιστεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ, που ηττήθηκε 1-2 από την Κράσνονταρ και στην Τούμπα και θα συνεχίσει στο Γιουρόπα. Κατώτεροι των περιστάσεων αυτή τη φορά οι Θεσσαλονικείς, έτσι οι Ρώσοι χωρίς να πιάσουν μεγάλη απόδοση πήραν εκείνοι την παρθενική τους πρόκριση στα γκρουπ.

Μάλλον κακό το θέαμα στο πρώτο 45λεπτο, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία ιδιαίτερα όσο κυλούσε ο χρόνος, χωρίς όμως να βρουν τη μεγάλη φάση. Στο 16’ ο Ζίβκοβιτς κινήθηκε από τα αριστερά και σούταρε συρτά, με τον Σαφόνοφ να διώχνει ενώ στο 29’ ο Πέλκας καθυστέρησε σπατάλωντας μία ενδεχομένως επικίνδυνη στιγμή. Η καλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ χάθηκε στο 34’, ο Ινγκασον βρήκε με το κεφάλι Κρέσπο που σούταρε από πλεονεκτική θέση αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ρώσο γκολκίπερ.Φτάνοντας στα μέσα της επανάληψης, ξαφνικά άρχισε να… βρέχει γκολ. 

Αρχικά στο 73’ μετά από κόντρα των φιλοξενούμενων, ο Σμόλνικοφ γύρισε για τον Μπεργκ και άθελα του ο Μιχαηλίδης βρήκε την μπάλα με το τακουνάκι και την έστειλα στα δίχτυα της ομάδας του. Και παρότι οι γηπεδούχοι απάντησαν γρήγορα, στο 77’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Σβαμπ ο Ελ Καντουρί με κεφαλιά έγραψε το 1-1, δέχτηκαν τη χαριστική βολή στην επόμενη φάση. Ο Βιλένα έπιασε δυνατό σουτ, με τη μπάλα να προσκρούει στο δεξί δοκάρι του Ζίβκοβιτς και να στρώνεται στον Καμπελά που με όλη του την άνεση σκότωσε τις ελπίδες της ελληνικής ομάδας...

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα (76' Σβιντέρσκι), Μιχαηλίδης, Κρέσπο (58' Ουαγκέ), Γιαννούλης, Σβαμπ, Καντουρί, Πέλκας (58' Τσόλακ), Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (Μουράτ Μουσάγιεφ): Σαφόνοβ, Πετρόβ, Μαρτίνοβιτς, Κάιο, Ραμίρεζ, Ούτκιν (58' Σμόλινκοφ), Καζίνσκι, Βιλένα, Κλάεσον, Καμπελά (85' Σουλεϊμάνοφ), Μπεργκ.