logo as
   [956] ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ Final 0-3  [959] ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ - ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ 1-1  [960] ΟΛΓΟΥΕΙΣ ΡΕΝΤΙ - ΓΙΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΙ ΣΕΖΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ 2-0  [961] ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ 1-1  
 
 
 
 
 
 
 

Με γκολάρες στους ομίλους! (vid)
 1/10/2020

Η ΑΕΚ βρέθηκε σε δύσκολη θέση απέναντι στην Βόλφσμπουργκ αλλά με δύο καταπληκτικά γκολ από Σιμόες και Ανσαριφάρντ προκρίθηκε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ (2-1)!

Οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν όταν ο Κρστιτς ανατράπηκε εντός περιοχής όμως ο Μάνταλος δεν εκτέλεσε καλά το πέναλτι με τον Πέρβαν να πέφτει σωστά και να αποκρούει. Και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου από ωραίο τελείωμα του Μεχμέντι, αλλά έκαναν τη σπουδαία ανατροπή.

Ο Σιμόες με απίθανο σουτ στο 64' έφερε το ματς στα ίσια, για να έρθει η υπέροχη ατομική ενέργεια του Καρίμ Ανσαριφάρντ στις καθυστερήσεις να χαρίσει στην ΑΕΚ την πολύτιμη πρόκριση.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Βασιλαντωνόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Ινσούα, Σιμόες, Κρίστισιτς, Σάκχοφ, Μάνταλος (62' Λιβάγια), Γκαρσία (81' Μαχαίρας), Ολιβέιρα (87' Ανσαριφάρντ).

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ (Όλιβερ Γκλάσνερ): Πέρβαν, Ρουσιγιόν, Λακρουά, Γκιλαβογκί, Πάουλο Οτάβιο, Σλάγκερ (60' Γκέρχαρντ), Άρνολντ, Στέφεν, Μεχμέντι, Μπρέκαλο, Βέργκχορστ.