logo as
   [116] B 93 ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΧΟΡΣΕΝΣ 0-1  [123] ΒΙΛΕΦΡΑΝΣ - ΑΒΡΑΝΣ Half 0-0  [129] OSS - ΑΛΚΜΑΑΡ Β 0-1  [117] ΚΟΛΝΤΙΝΓΚ - ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ 0-2  [125] ΝΑΝΣΙ - ΛΕ ΜΑΝ 2-2  [113] ΠΙΡΙΝ ΜΠΛΑΓΚΟΕΒΓΚΡΑΝΤ - ΜΠΟΤΕΦ ΒΡΑΤΣΑ 1-2  [130] ΑΓΙΑΞ Β - ΡΟΝΤΑ 1-1  [115] ΛΙΝΓΚΜΠΙ - ΒΕΙΛΕ 1-1  [128] ΣΟΛΕ - ΡΟΥΕΝ 1-1  
 
 
 
 
 
 
 

Δεν λαθεύει η Βιγιαρεάλ
 15/4/2021

  • Επαναληπτικός αγώνας για την προημιτελική φάση. 
  • Σε περίπτωση ιδίου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και πεναλτι. 
  • Ο νικητής με Σλάβια/Βιγιαρεάλ στα ημιτελικά.
  • Cosmote Sport 8 HD.


ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΝΤ. ΖΑΓΚΡΕΜΠ
Η Βιγιαρεάλ εξαργύρωσε την εμπειρία της και απέδρασε από το μοιρασμένο ματς του Ζάγκρεμπ. Η ομάδα του Έμερι απέκτησε έτσι προβάδισμα για την τρίτη παρουσία σε ημιτελική φάση στην ιστορία της και η ευρωπαϊκή προοπτική μάλλον την… ξεμυάλισε! Την Κυριακή γνώρισε την ήττα από την Οσασούνα (πρώτη μετά από έξι νίκες σε όλες τις διοργανώσεις) και έχασε την ευκαιρία να παγιωθεί στην πρώτη εξάδα. Μακροχρόνια απουσιάζουν οι Εστουπινιάν (αμυντικός), Ιμπόρα (μέσος) που χάνουν μάλιστα το υπόλοιπο της σεζν. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο ματς, δεν είχε όμως απάντηση στο γκολ πέναλτι της Βιγιαρεάλ. Ήδη επιτυχημένη βέβαια η φετινη΄πορεία της, με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό της Τότεναμ στον προηγούμενο γύρο. Συνεχίζει με υπηρεσιακό τεχνικό, Νταμιρ Κρζναρ καθώς ο Ζόραν Μάμιτς καταδικάστηκε σε φυλάκιση λόγω υπεξαίρεσης χρημάτων! Δεν πρόλαβε ο βασικός επιθετικός Γκαβράνοβιτς, εκτός και ο χρήσιμος μπακ Μοχαράμι. 
ΕΚΤΙΜΗΣΗ:  Αναμενόμενος ο φαβοριτισμός της Βιγιαρεάλ που έχει την εμπειρία να πάρει αυτό που θέλει. Η Ντιναμό είναι εξαιρετική πάντως φέτος εκτός έδρας και θα τα… δώσει όλα για την ανατροπή. Αξίζει το ρίσκο στο αμφίτερμα.