logo as
   [165] ΜΠΑΞΤΟΝ - ΤΣΕΣΤΕΡ 1-0  [179] ΜΕΙΝΤΕΝΧΕΝΤ ΓΙΟΥΝ. - ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ ΤΑΟΥΝ 1-0  [140] ΓΟΥΙΚΟΜ - ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ 0-1  [196] ΧΕΜΕΛ ΧΕΜΠΣΤΕΝΤ - ΑΒΕΛΕΙ 1-0  [129] ΑΡΝΤΑ ΚΟΥΡΝΤΖΧΑΛΙ - ΛΕΦΣΚΙ 2005 ΚΡΟΥΜΟΒΓΚΡΑΝΤ 1-1  [127] ΠΑΣΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ - ΟΛΙΒΕΙΡΕΝΣΕ Half 2-0  [125] ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ Final 1-1  
 
 
 
 
 
 
 

Πρόκριση με γκολ!
 6/5/2021

  • Επαναληπτικός αγώνας για την ημιτελική φάση. 
  • Σε περίπτωση ιδίου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί. 
  • Πρώτος αγώνας: Βιγιαρεάλ – Αρσεναλ 2-1
  • Cosmote Sport 2HD

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
Η Αρσεναλ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά παρότι βρέθηκε να χάνει 2-0 και να αγωνίζεται με δέκα, κατάφερε να πετύχει ένα γκολ που άλλαξε τις ισορροπίες. Η ευρωπαϊκή προοπτική είναι σε πρώτο πλάνο στους «κανονιέρηδες» που στην Πρεμιερ Λιγκ, δεν ορίζουν την μοίρα τους για μια θέση στην πρώτη 7αδα. Μετρά 2/2 προκρίσεις κόντρα στην Βιγιαρεάλ. Τιμωρημένος ο βασικός μέσος Σεμπάλος, έτοιμοι οι Ομπαμεγιάνγκ (φορ) και Νταβιντ Λουιζ (στοπερ), αμφίβολοι οι πολύτιμοι Λακαζέτ (επιθετικός) και Τίρνεϊ (αμυντικός). Το εντυπωσιακό πρώτο ημίωρο δεν είχε ανάλογη συνέχεια για την Βιγιαρεάλ, που διατηρεί πάντως προβάδισμα για την πρόκριση σε ευρωπαϊκό τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της. Σταθερά ανταγωνιστική εντός συνόρων, έχει παγιωθεί στην πρώτη εξάδα. Μετρά 14 προκρίσεις σε 15 διπλούς αγώνες όπου επικράτησε στο πρώτο εντός έδρας ματς. Τιμωρημένος ο ενίοτε βασικός μέσος Καπουέ, εκτός ο αμυντικός Φόιτ.
Πιθανές συνθέσεις:
Αρσεναλ: Λένο - Tσέιμπερς, Χόλντινγκ, Γκάμπριελ, Τσάκα - Παρτέι, Ελνένι - Πεπέ, Όντεγκααρντ, Σάκα - Ομπαμεγιάνγκ
Βιγιαρεάλ: Ρούλι - Γασπάρ, Αλμπιόλ, Πο Τόρες, Πεντράθα - Κοκλέν, Παρέχο, Τριγκέρος - Τσκουκουέζε, Μορένο, Αλκάθερ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το σετ είναι μάλλον υπερβολικό για την φετινή αλλοπρόσαλλη Αρσεναλ. Κρατάμε το λογικό αμφίτερμα και θα περιμένουμε το live.