logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ξανά με Γιουνάιτεντ!
 6/5/2021

  • Επαναληπτικός αγώνας για την ημιτελική φάση. 
  • Σε περίπτωση ιδίου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί. 
  • Πρώτος αγώνας: Μαν. Γιουνάιτεντ – Ρόμα 6-2
  • Cosmote Sport 1HD

ΡΟΜΑ -  ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
Η Ρόμα προηγήθηκε στο Μάντσεστερ αλλά μέχρι το 35ο λεπτό χρειάστηκε να πραγματοποιήσει τρεις αναγκαστικές αλλαγές και στην επανάληψη παραδόθηκε στις ορέξεις της Γιουνάιτεντ. Για πρώτη φορά σε διπλούς αγώνες έχασε με διαφορά τεσσάρων τερμάτων στο πρώτο ματς, αποχωρεί στο τέλος της σεζόν ο Φονσέκα και συμφώνησε με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Εξέτισε ο στόπερ Μαντσίνι, έτοιμος και ο δεύτερος τερματοφύλακας Μιράντε. Τραυματίστηκαν με την Γιουνάιτεντ και έχασαν το ματς με την Σαμπντόρια οι Λοπεθ (τερμ). Βερετού, Πέρεθ, Ντιαβαρά (μ), Σπινατσόλα (α) και δίνονται αμφίβολοι όπως και οι Πέδρο (μ) και Ελ Σαραουι (ε).  Η Γιουνάιτεντ βρέθηκε να χάνει 2-1 στο 34’ αλλά στην συνέχεια ήταν απολαυστική και έστησε… πάρτι. Σε σταθερά υψηλές πτήσεις, με πέντε νίκες στα έξι τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις ενώ στην Πρεμιερ Λιγκ έχει «κλειδώσει» την 2η θέση. Την Κυριακή πάντως το ντέρμπι με την Λίβερπουλ αναβλήθηκε λόγω έντονων επεισοδίων των οπαδων της που απαιτούν αλλαγή ιδιοκτησίας!  Γνωστή η απουσία του επιθετικού Μαρσιάλ, νέο πρόβλημα ο μεσοεπιθετικός Τζέιμς. 

Πιθανές συνθέσεις:
Ρόμα: Μιράντε – Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιεζ – Κάρσντορπ, Κριστάντε, Πελεγκρίνι, Πέρες – Μιχιταριάν – Τζέκο, Μαγιοράλ
Μαν. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα - Γουάν-Μπισάκα, Μπαϊγί, Μαγκουάιρ, Σο - Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ - Ράσφορντ, Μπρούνο Φερνάντες, Πογκμπά – Καβάνι

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με απουσίες και με νευρικότητα η Ρόμα που μεσοβδόμαδα ανακοίνωσε μάλιστα και νέο τεχνικό για την επόμενη σεζόν. Λογικό το διπλό που έχει πάρει ήδη αρκετα πονταρίσματα, μπορεί να συνδυαστεί και με ποντάρισμα τερμάτων.